Forever Freedom

Za zglobove, tetive, ligamente i mišiće

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Forever Freedom je napitakforever-freedom.jpg koji se koristi preventivno za očuvanje zglobne hrskavice, za podmazivanje zglobova i održavanje vlažnosti u zglobovima, smiruje bolove u misicima i zglobovima, deluje protiv bola i protiv upale. 

 
 

forever-freedom.jpg 


Cena:

46,91€


Pakovanje:

1 l


Šifra proizvoda:

196


Bodovna vrednost:

0,155

 

Opis proizvoda:

Može se reći revolucionarni proizvod na tržištu, nastao kombinovanjem Aloe Vera Gela i niza prirodnih supstanci , daje zapaženi efekat kod reumatskih tegoba, promena na mekim tkivima, uopšte sve što je vezano za zglobove, tetive, ligamente i mišiće. Jednom rečju, bezbedna i efikasna preventiva za sve nas, da što duže ostanemo u pokretu, sa zdravim zglobovima. Ozbiljniji poremećaji koji rezultiraju reumatskim bolestima poput reumatoidnog i koštanog artritisa i artritisa koji korelira sa psorijazom, zatim reumatska i nereumatska oboljenja mekih tkiva kao što su zapaljenje mišića, tetiva, sinovijalne membrane i zglobova ili pak kostobolja kao posledica spondilitisa, uobičajene povrede u sportu kao što je više puta ponovljeno istezanje tetiva i ligamenata, povrede specifične za bavljenje odredjenim sportom npr. ,, teniski lakat ,, bolovi u ledjima, išijas, mišićni reumatizam i fibromialgija, problemi su ljudi koji imaju prekomernu težinu, sportista, i onih koji se bave teškim fizičkim poslovima. Po statistici učestalije su pomenute tegobe kod žena. Postavlja se pitanje - šta bi mogla biti bezbedna i efikasna alternativa - nešto što bi pored svojstva da otklanja bol i smiruje zapaljenje, ublaži simptome, imalo sposobnost da spreči progresivne procese u smislu nastajanja novih oštećenja, a postojeća otkloni. Nije ni malo smelo reći da je kompanija FLP, uz pomoć ekipe stručnjaka, izbacila na tržište proizvod koji ne samo da je dostojna zamenaanalgetičkom i antiinflamatornom svojstvu, već svojim reparativnim delovanjem omogućuje trajnije poboljšanje,  pa i potpuno otklanjanje postojećih tegoba, a sve to sinergizmom niza prirodnih komponenata koje ulaze u njen sastav. Njihovim sadejstvom,  ne samo da se uspešno otklanja bol, redukuje zapaljenje i obnavlja pokretljivost, već se hrskavica štiti od daljeg ,, habanja ,, i istovremeno stimuliše stvaranje nove. Kada, uz sve pomenuto, dodamo da neželjenih dejstava nema, jasno je da je u pitanju preparat bez konkurencije kada je ova problematika u pitanju.


Sastav / Sadržaj:

Ključni sastojci koji ulaze u sastav Forever Freedoma pored čiste Aloe su, Glkozamin sulfat -  1500mg, komponenta koja je prirodni sastojak hrskavice i veoma je važna u formiranju njene potke i infrastrukture. Sa godinama se smanjuje sposobnost organizma da je sintetiše, pa je dopuna vrlo poželjna posebno kada se ima u vidu naučno potvrdjena činjenica da oralno uzet glukozamin definitivno nalazi način da udje u sastav hrskavice zgloba.i Isto istraživanjeje pokazalo da je doza od 1500mg Glukozamin sulfata, ( pomenuta količina se nalazi u 1dl Freedom gela ) ekvivalentna dozi od 1400mg ibuprofena kada je u pitanju efikasnost i eliminacija bola.  Hondroitin sulfat -  1200 mg, takodje prirodna komponenta hrskavice; formira matriks i u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snažan amortizujući efekat. Takodje doprinosi viskozitetu sinovijalne tečnosti u zglobovima,čime sprečava oštećenja koja bi nastala kao posledica trenja kompatibilnih površina spojenih zglobom. Metilsulfonilmetan (MSM) - komponenta koja ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina; ima snažno analgetičko i antiinflamatorno svojstvo, formira zdravo vezivno tkivo i odličnu funkciju zglobova.  Vitamin C -  250mg, veoma značajan u produkciji kolagena i vezano za to neophodan u procesu formiranja zdrave hrskavice.


Način upotrebe:

Preporučena doza je 1 dcl dnevno


Uticaj / Delovanje:

Iako na tržištu postoje brojni produkti koji sadrže pomenute supstance, nijedan od njih nema efekat Forever Freedom gela. Za većinu drugih preparata potrebno je u proseku oko tri meseca kontinuirane upotrebe da bi pokazale svoj učinak. U slučaju Freedom gela dovoljan je period od 10 dana i to zahvaljujući bazi od aloe koja višestruko povećava absorbciju i biološku iskoristljivost datih komponenata.  


Posebne Napomene:

Rok trajanja je 4 godine, ( posle otvaranja 3 meseca ) uz držanje u frižideru. Trebamo imati u vidu da je naučno potvrđena činjenica da oralno uzet glukozamin definitivno nalazi način da uđe u sastav hrskavice zgloba. Hondroitin je amortizer


Preporucena doza

1 dcl


Galerija SlikaProizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net