Vitolize Women

Kombinacija vitamina i minerala za potomstvo

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Zaštićena  kombinacija biljaka u ovom proizvodu za žene uključuje i prah jabuke, Hristov venac, bobice šisandre i specijalnom metodom pripremljenu brusnicu, tako da je neuništi želudačna kiselina. Svala od ovih biljaka se vekovima koristi za balansiranje hormonalnog statusa i opšte dobro stanje. 

 
Forever Vitolize Women

 


Cena:

37.27

Pakovanje:

120 tableta


Šifra proizvoda:

#375


Bodovna vrednost:

0.127

 

Opis proizvoda:

Suplement za vitalnost žena 

Neprijatnost usled PMS, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu bitupovezane sa hormonskim promenama i specificnim potrebama ishrane. Prirodna međavina voća bogatog antioksidansima, lekovitih biljaka, vitamina i minerala u Vitolize suplementu za  vitalnost žena , specijalno je dizajnirana tako da zadovolji potrebe žena.

 

Sastav / Sadržaj:

Autentična biljna mešavina

Vitolize obuhvata autentičnu međavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, Hristovo cveće, šisandra bobice. Svaka od  ovih biljaka se koristi već vekovima za postizanje hormonske ravnoteže i potporu vašeg zdravlja.

Ove biljke se zatim kombinuju sa klinički dokazanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva čitave brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod dejstvom želudačne  kiseline, i na taj način isporučuju hranljive sastojkeu donji deo gastrointestilnog trakta, gde se apsorbuje pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka

Vitolize takoše obuhvata mešavinu hranljivih sastojaka koji su specijalno dizajnirani i izbalansirani da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži.

Magnezijum, vitamin C i vitamin B neophodni su za proizvodnju hormona , ali ovi neophodni hranljivi sastojci,često su deficitiranizbog stresa i lekova koji se često koriste, uključujući i kontraceptivne pilule i hormonsku terapiju. Ovi vitamini kombinovani susa patentiranim oblikom gvožđa i kalcijuma, dva minerala neophodna zazdravlje kariovaskularnog sistemai kostiju. Ovi hranljivi sastojci tako su izbalansirani da obezbeđuju potpunu podrđšku.

Pakovanje sadrži 60 mekih tableta koje su sledećeg sadržaja: Vitamin C, D, E, B6, Folna kiselina, Vitamin B12, Kalcijum, Gvožđe, magnezijum, autentična mešavina, brusnica u prahu, jabuka u prahu, Hristov cvet u prahu, Schiandra bobice u prahu. Ostali sastojci: Mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza natrijum, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca i trinatrijum citrat.


Način upotrebe:

Dva puta dnevno kao dodatak ishrani. Najefikasnije je ujutru i uveče po jedna.


Uticaj / Delovanje:

-Stimuliše normalizaciju polnih hormona

-Pomaže u smanjivanju neprijatnosti vezanih za PMS i menopauzu

-Učestvije u smanjivanju problema sa sistemom za mokrenje

-Neutrališe loše posledicehormonalne terapije

-Utiče na zdravlje srca i krvnih sudova kao i kostiju

 


Posebne Napomene:

-Podrška za zdravljesvake žene

-Antioksidans


Preporučena doza:

 


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net