Vitolize Men

Kombinacija vitamina i minerala za prostatu

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

 Ova jedinstvena, sveobuhvatna formulacija za muškarce daje visoko efektivnu mešavinu moćnih biljaka u zaštićenoj mešavini gde se nalaze maslinovo i ulje semena bundeve. Obezbeđuje polifenole ekvivalentne konzumiranju celog ploda nara. Vitolize za muškarce takođe sadrži vitamine C, D. E i B6, kao i minerale cink i selen, ali i likopen. 

Vitolize Men

 


Cena:

35.17e


Pakovanje:

60 gel kapsula


Šifra proizvoda:

#374


Bodovna vrednost:

0.120

 

Opis proizvoda:

Suplement za vitalnost muškaraca

Z.dravlje prostate kad tad postaje važan problem muškaraca iako tačna dob kada se to dešava moće da varira. Vitolize 

je esnažan suplemet za vitalnost muškaraca, ali od sad takođe sadrži i više hranljivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika hranljivih sastojaka i više moćnih biljaka.

U kombinaciji sa zdravom  ishranom i vežbanjem, Vitolize predstavlja prirodno rešenje za podršku zdravlju prostate. Ova jedinstvena, jednostavna formula obezbeđuje veoma efikasnu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala, i antioksidanasa koji pomađu da se održi normalan protok urina, potpomažu zdravu funkciu testisa i obezbeđuju optimalno zdravlje prostate.


Sastav / Sadržaj:

 Autentična biljna mešavina  

Vitolize je sastavljen od autentične biljne mešavine koja obuhvata Saw Palmetto,Pygeum, i seme bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za očuvanje zdravlja i prostate.

Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka

Vitolize takođe sadrži mešavinu hranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate. Vitamini C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini kombinovani su sa mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate. Kvercetin i likopen se takođe dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane sa ovim neophodnim hranljivim sastojcima da bi obezbedili potpunu podršku prostati.

Nov i poboljšan 

Osim vitamina E, selena i likopena iz originalnog Forever Vitolize, dodati su još vitamin C, D i B6 u kombinaciji sa kvercetinom. Vitamini C, D i B6 su neophodni za zdravlje prostate i potrebni su za stvaranje hormona.

Autentična biljna mešavina uključujući saw palmetto, pigeum i seme bundeve.

Pravilno izbalansirani hranljivi sastojci koji daju potpunu podršku prostati.

Količinu polifenola ekvivalentna onoj koja se dobija iz jednog celog nara. 

U pakovanju ima 60 mekih kapsula koje sadrže Vitamin C, D, E, B6, Cink, Autentična mešavina, Ekstrakt saw palmetto, ulje iz semena budeve, ekstrakt pigeuma, ekstrakt nara, maslinovo ulje, ulje likopena, kvercetin. Ostali sastojci su: Želatin, glicerin, destilovana voda, pčelinji vosak, soja lectin i ekstrakt rogača.

Način upotrebe:

Dve meke kapsule dnevno kao dodatak ishrani. Najbolje je ujutru i uveče po jedna.


Uticaj / Delovanje:

-Prirodno rešenje za održavanje zdravlja prostate

-Pomaže u održavanju normalnog mokrenja (otok prostate)

-Unapređuje funkciju testisa

-Stimuliše normalizaciju hormona


Posebne Napomene:

-Podrška zdravlju muškaraca

-Antioksidans


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net