Smoothing Exfoliator

Nežan a snažan piling za kožu

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

..

 
Aloja

 


Cena:

20.02e


Pakovanje:

60ml


Šifra proizvoda:

#559


Bodovna vrednost:

0.073

 

Opis proizvoda:

San skoro svake žene, NEŽAN a SNAŽAN.


Sastav / Sadržaj:

Ovaj moćni piling zasnovan je na bromelinovim enzimskim sposobnostima koji razgrađuju mrtve ćelije  (dobijenog iy ananasa), na mikro perlama jojobe koje prodiru u najsitnije pore, kao i makro granulama bambusa koje nežno ukljanjaju stari sloj sa kože. 

Sve ovo je istovremeno podržano  papainom iz papaje, koji podmlađuje kožu i bogat je izvor vitamina A, C, E i B5 (pantotenska kiselina), sa esencijalnim uljem limuna koje istovremeno hitratiše mladu kožu , ekstraktima sokova grožđa koje pruža antioksidativnu zaštitu, a opet sve ovo nošeno u našem moćnom Aloe Vera Gelu koji je dobro poznat po svojim regenerativnim, hranljivim, hidratantnim i svim drugim svojstvima.


Način upotrebe:

Nanesite umerenu količinu na vlažne prste i kružnim pokretima nežno utrljajte dok istovremeno masirate kožu lica, naravno pažljivo izbegavajući kontakt sa očima. Na kraju tretmana temeljno isperite lice.


Uticaj / Delovanje:

Ovaj nežni piling snažno uklanja mrtve ćelije i ostale nečistoće sa kože, hrani je i regeneriše. Vaša koća biće svilenkasto meka,jaka i zdrava. Ovo postižemo isključivo prirodnim sastojcima.


Posebne Napomene:

...


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net