Shield Deodorant

Deo Stik ne sprečava znojenje

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Aloe dezodorans u stiku pruža delotvornu, celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa ispod pazuha. Ne koristi štetne soli aluminijuma ili alkohol već moć aloe vere da izbaci toksine iz žlezda pod pazuhom i da održi svežinu i prijatan osećaj ceo dan.

 
Aloja

 


Cena:

9,73e


Pakovanje:

Stik 92g


Šifra proizvoda:

#067


Bodovna vrednost:

0.033

 

Opis proizvoda:

Već duže vreme predmet diskusija na raznim skupovima je uticaj kozmetičkih preparata protiv znojenja (dezodoransa - antiperspiranata) na pojavu tumora i cisti na grudima. Upravo zbog toga firma FOREVER LIVING PRODUCTS je u ovaj proizvod uložila veliki trud čiji je cilj bio potpuna čistoća i bezbednost proizvoda.

Usavršavanje ovog proizvoda trajalo je punih 11 godina , kako bi ovaj proizvod ispunio visok postavljene ciljeve. Sada je to najkvalitetniji proizvod ove vrste, koji omogućava normalno znojenje, uz efikasno odstranjivanje neprijatnih mirisa u podpazušju i do 36 sati nakon nanošenja, a da pri tome još i blagotvorno deluje na Vaše zdravlje!


Sastav / Sadržaj:

Čist stabilizovan aloe vera gel.


Način upotrebe:

Posle tuširanja naneti u tankom sloju ispod pazuha.


Uticaj / Delovanje:

Pruža dugotrajnu i efikasnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa. Prijatnog je  mirisa i sadrži zaštitne materije na bazi Aloe Vere. 


Posebne Napomene:

Ne sadrži oštre aluminijumove soli koje sprečavaju znojenje, ne ostavlja fleke na odeći, normalno se znojite ali bez neprijatnih mirisa.

-Ne ostavlja trag na odeći

-Ne sadrži soli aluminijuma i alkohol

-Traje mesecima

-Jedinstvenog sastava


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net