Scrub - Piling

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Ovaj piling je više od "dubinskog čišćenja kože" jer je svojom jedinstvenom kombinacijom 31,7% aloe vere i čvrstih mikročestica iz ulja jojobe dovoljno snažan da ukloni sve nečistoće iz pora i sloj odumrlih ćelija sa površine kože, dok je istovremeno veoma nežan - može se koristiti svaki dan.

 
Aloja

 


Cena:

20.73e


Pakovanje:

Tuba 99g


Šifra proizvoda:

#060


Bodovna vrednost:

0.071

 

Opis proizvoda:

Alojin Forever piling  nežno skida izumrle ćelije i nečistoću koje začepljuju pore i kvare izgled kože otkrivajući blistavo novu, zdraviju kožu.


Sastav / Sadržaj:

Aloe Vera gel ,jojobino ulje.


Način upotrebe:

Nanesite na suvo  lice ili telo i nežno utrljavajte vrhovima prstiju kružnim pokretima (pažljivo izbegavajući oči) 2-3 minuta. Dodajte vode ukoliko jepotrebno. U potpunosti isperite tapkanjem osušite čistim i mekim peškirom.


Uticaj / Delovanje:

Forever Aloe Scrub - Alojin piling deluje ne samo površinski. Svojom jedinstevnom kombinacijom stabilizovanog Aloe Vera gela i mikro-sfere dobijeneiz čistog jojobinog ulja (čvrstih kapljicajojobaulja mikroskopske veličine), ovo efikasno sredstvo za čišćenje kože je dovoljno blago da može da sekoristi svakodnevno i dovoljno jako damože odstraniti nečistoću i izumrele ćelije koje se akumuliraju u finim porama kože.

Kombinacija ova dva sastojka će omogućiti obnavljanje kože štiteći je u isto vreme od isušivanja i štetnih efekata sintetičkih preparata za čišćenje lica.


Posebne Napomene:

-Ne iritira kožu

-Nakon korišćenja Vaša koža će zračiti zdravljem


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net