Royal Bee Jelly

Matični mleč izvor života

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Naš Royal Jelly se skuplja sa suvih, zabačenih, visokih pustinjskih predela gde prastari uslovi obezbeduju idealnu okolinu za naše košnice. On se vadi iz košnicai odmah suši zamrzavanjem samo da bi se uklonio višak vode iz proizvoda, ostavijajući sve vitamine, minerale, enzime i koenzime nedirnute.

 
Royal Jelly - pčelinji matični mleč

 


Cena:

44,82 


Pakovanje:

60 lingvaleta.


Šifra proizvoda:

036


Bodovna vrednost:

0,149

 

Opis proizvoda:

 


Sastav / Sadržaj:

Royal Jelly sadrzi vitamine A, C, Di E i bogat je izvor prirodnog skladišta kompleksa B vitamina. Glavni sastojak je Vitamin B5 (pantotenska kiselina), jedan od najvažnijih supstanci u organizmu, bitna za sintezu i metabolizam proteina, masnoca, ugljenih hidrata i nekoliko hormona. Royal Jelly sadrži svih osam esencijalni amino kiselina, plus deset sekundarnih amino kiselina i značajne količine minerala: kalcijuma, bakra, gvožđa, fosfora, kalijuma, silicijiuma i sumpora. Royal Jelly takođe sadrži i nukleinsku kiselinu.

Royal Jelly je bogat proteinima koji se stvaraju za vreme varenja polena.

Svaka lingvaleta sadrži 250 mg 100% čistog matičnog mleča.

 

 


Način upotrebe:

Forever Living Products nudi blagotvorno dejstvo mleča u obliku lingvaleta koje

se stavljaju pod jezik jer organizam samo na taj način može da ga maksimalno iskoristi.


Uticaj / Delovanje:

 


Posebne Napomene:

Uprkos širokoj skali bolesti i stanja kod kojih efikasno deluje, matični mleč nije lek niti neko čudotvorno sredstvo, već vrlo visokovredna hrana koja je u stanju da u Ijudskom organizmu normalizuje poremećaje njegovim pravilnim funkcionisanjem. Upotreba matičnog mleča podjednako se preporučuje kako zdravima, tako i osobama sa zdravstvenim problemima. Uz lekarsku kontrolu preporučuje se kod prekomerne

iscrpljenosti, nedostatka apetita, duševne i fizičke premorenosti, prevremene starosti, depresije, nervne slabosti i kod emocionalnih smetnji.


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net