Pomesten Power

Super antioksidans

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

SUPER ANTIOKSIDANT - odličan i za decu i za odrasle

 
Forever Pomesteen Power - poseduje mesavinu vocnih sokova i ekstrakta nara, kruske, mangostena, malina, kupina, borovnice i semenki grozdja

 


Cena:

35,95€


Pakovanje:

473ml


Šifra proizvoda:

262


Bodovna vrednost:

0,106

 

Opis proizvoda:

Neosporna je činjenica da su antioksidanti od velike važnosti za naše zdravlje. Danas, medjutim, medju nutricionistima se vode mnoge rasprave o tome koje voće je najjači antioksidans,koje ima najveći sadržaj XANTHONES ili koje ima najveću ORAC vrednost. Forever Pomesreen Power poseduje sve navedene karakteristike kao mešavina voćnih sokova i ekstrakta nara, kruške, mangostena, malina, kupina, borovnice i semenki groždja.

Sastav / Sadržaj:

Za podizanje energije, imuniteta, jačanje krvne slike, mešavina voćnih sokova, nara, kruške, malina, kupina, mangostena, borovnice, semenke groždja. Egzotični ukus koji će se svima dopasti.


Način upotrebe:

Promućkati dobro pre upotrebe, piti 30ml dnevno,držati u frižideru ne duže od 30 dana.


Uticaj / Delovanje:

Vrednost ORAC - Oxygen Radical Absorbance Capacity, (mogućnost apsorbovanjaslobodnih radikala) je pokazatelj koliko dobro antioksidans sprečava slobodne radikale da nanesu poremećaj. ORAC vrednosti voća su veoma razlićite, čak se i kod iste vrste voća javljaju razlićite vrednosti u zavisnosti koliko je vremena proteklood branja. Najznačajnije je to da su svi sastojci koji čine Forever Pomesten Power pri vrhu liste najvećih vrednosti ORAC, posebno nar i mangosten .


Posebne Napomene:

Držati u frižideru po otvaranju, piti na prazan želudac, ujutru pre jela jednu dozu


Preporučena doza:

30ml dnevno


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net