Lite Ultra - Vanila - 15/ser

Dijetalni šejk vanila - više proteina, manje kalorija

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Pomešan sa mlekom ili Vašim omiljenim voćnim sokom, Forever Lite Vam obezbeđuje hranljivu dozu vitamina, minerala, proteina i ugljenih hidrata. Samo 2 porcije ovog šejka obezbeđuju 100% dnevno preporučenih količina vitamina, minerala, i aminokiselina (uključujući svih 8 esencijalnih) kao i rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna. Sadrži aminotein koji stimuliše resorciju i iskoristljivost proteina u telu. Sadrži soju.

 
Aloja

 


Cena:

29.60e


Pakovanje:

375g


Šifra proizvoda:

#470


Bodovna vrednost:

0.500

 

Opis proizvoda:

Forever Living je uveo novi i poboljšani šejk Forever Ultra sa Aminotein.

Forever Lite Ultra sa Aminotein je savršen dodatak Vašem zdravom načinu života. Forever objedinjuje nove pravce u razmišljanju sa novim zehnologijama kako bi Vam pomogao da očuvate zdravu ishranu i zdrav način života.

 


Sastav / Sadržaj:

On sadrži manje ugljenih hidrata a više proteina, a takođe obezbeđuje 100% preporučene dnevne doze (RDI) vitamina, minerala i oligoelemanata. Forever Lite Ultra sa Aminotein obezbeđuje i 18 važnih aminokiselina, uključujući i esencijalne, neesencijalne, kao i aminokiseline razgranatog lanca.

 

 


Način upotrebe:

Razmutite ili umešajte jednu ravnu mericu sa 2.5 dl obranog mleka (koristite mericu koju ste dobili). Za posebno uživanje, umesto mleka koristite jogurt sa 0 ili 1% mm i dodajte voće.


Uticaj / Delovanje:

Forever Living ima novu i poboljšanu formulu koja dje kompletnu prednost biljnim proteinima. Proteini soje snižavaju nivo holesterola u krvi, tako da Forever Ultra sa Aminoteinom smanjuje rizik od srčanih oboljenja.

Proteini iz soje razvijaju perfomanse sportista i rekreativaca, tako što povoljno utiču na izgradnju mišićne mase. Aminotein je jednistvena mešavina enzima specijalno dizajniranih za razgradnju proteina (na amino kiseline kao osnovne sastojke) što obezbeđuju pravilno varenje i optimalnu apsorpciju aminokiselina.


Posebne Napomene:

-Za Vaš životni stil sa niskimunosom ugljenih hidrata

-Dva šejka obezbeđuju 100% PDU raznih vitamina i minerala

-Prirodna aroma


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net