Forever Therm

Vitaminski dodatak ishrani pomaže razgradnju masti

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Početak programa regulisanja telesne težine može biti težak , dok put ka ispunjenju postavljenih ciljeva može izgledati težak i dug. Započinjanje zdrave dijete sa kontrolom unosa kalorija i utvrđivanje redovnog obrasca vežbi, predstavljaju dva glavna koraka koji će vas nositi kroz vaše putovanje ka uspehu. ForeverTherm je kreiran da pomogne ubrzanje gubljenja viška kilograma , tako da se rezultati brže vide i da ostvarite željeni oblik tela uz ciljanu kilažu. Sa jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata, koji uključujući zeleni čaj, zelena zrna kafe i guaranu, ForeverTherm može pomoći u jačanju vašeg metabolizma, kako bi vaši napori imali pun efekat.

 
Aloja

 


Cena:

40.82e


Pakovanje:

60 tableta


Šifra proizvoda:

#463


Bodovna vrednost:

0.139

 

Opis proizvoda:

ForeverTherm je moćna formula koja podtiče povećavanje nivoa energije i pokretanje metabolizma, pomažući  na vašem putu mršavljenja. Započinjanje zdrave dijete sa kontrolom unosa kalorija i utvrđivanje redovnog obrasca vežbi, predstavljaju dva glavna koraka. Postoje dodatne alatke koje mogu da podrže vaše napore. ForeverTherm je kreiran da pomogne ubrzanje gubljenja viška kilograma. Sa jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata i hranljivih materija, ForeverTherm pomaže metaboličke procese, kako bi vaši napori imali puni efekat.


Sastav / Sadržaj:

Ekstrakt zelenog čaja obezbeđuje metaboličku i antioksidativnu podršku sa moćni, polifenolima koji su već dosta naučno istraženi zbog njihove podrške termogenezi. Termogeneza je topljenje masnoća radi proizvodnje energije u ćelijama našeg tela. ForeverTherm takođe sadrži prirodni alkaloid iz ekstrakta semena Guarane sličan kofeinu, koji pomaže jačanju energetskog nivoa tokom vašeg treninga i napornog dana. Naučne studije pokazuju da zeleni čaj sinergistički deluje sa prirodnim kofeinom da podrži termogenezu.

Zelena zrna kafe pružaju jedinstvena jedinjenja - hlorogene kiseline -  koja se ne mogu naći u prženim zrnima kafe. Dokazano je da ovi aktivni sastojci pomažu u smanjivanju apsorpcije glukoze i zbog toga, mogu pomoći u održavanju normalnog nivoa šećera u krvi, što opet pomaže u kontroli gladi kao u popunjavanju energetskih praznina. Savršen partner za tri biljnih pojačivača metabolizma su ketoni maline, ali i kompletan rang B vitamina sa vitaminom C. Istraživanja ukazuju na to da ketoni maline potpomažu metabolisanje masti. Vitamini B grupe i Vitamin C su vitamini suštinskog značaja za metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti. Pošto se ovi vitamini lako gube u stanju fizičkog stresa, kao što su vežbe, nadoknada je izuzetno važna.


Način upotrebe:

2 puta po 1 tableta dnevno. Uzeti 1 tabletu ujutru i 1 za ručak. Savetujemo da ne uzimate Therm posle 18h, zbog toga što sadrži prirodan kofein.


Uticaj / Delovanje:

...


Posebne Napomene:

...


Preporučena doza:

2 tablete dnevno.


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net