Forever Pro x 2 Chocolate

Visokoproteinska užina čokolada

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Stručnjaci smatraju  da adekvatan unos proteina igra važnu ulogu u zdravom programu regulisanja telesne težine , kada se kombinuje sa razumnom dijetom i redovnim vežbama. Forever PRO X2 obezbeđuje zaštićenu ešavinu proteinskih izolata soje te proteinskih izolata i koncentrata surutke, zajedno sa dva grama vlakana, u svakoj ukusnoj tortici sa ciljem da pomogne izgradnju mišića i postizanja željene težine.

 

 
Aloja

 


Cena:

4.39e


Pakovanje:

45g


Šifra proizvoda:

#518


Bodovna vrednost:

0.015

 

Opis proizvoda:

Proteini su ključni  za izgradnju mišićne mase, a mišići za sagorevanje masnoća. Bez glutena i šećera, visoko proteinski PRO X2 obrok, sadrži 15g visoko kvalitetne mešavine proteina i soje i surutke koja u svom sastavu ima sve esencijalne aminokiseline.

 


Sastav / Sadržaj:

Pored proteina sadrži i 2g nulinskih vlakana koja izuzetno bubre, smanjuju osećaj gladi i imaju prebiotičko dejstvo. Tu su takođe vitamin A i C, kalcijum i gvožđe. Gvožđe je vaćno je učestvuje u prenosu kiseonika po telu.

 


Način upotrebe:

...


Uticaj / Delovanje:

Za krizne trenutke, kada ste u panici da nećete dočekati obrok ili kada vam u sred treninga ponestane energije. Nisko kalorični (150 cal) , visoko proteinski obrok je sve što vam je u tom trenutku potrebno.

 


Posebne Napomene:

-Za trenutke krize

-Bez glutena i šećera

-15 grama proteina

-Pomaže u osećaju sitosti i kontroli apetita

-Pomaže u gubitku masnoća i izgradnji nemasnih mišića uz vežbe.


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net