Forever Immublend

Podrška imunom sistemu

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

 Forever Immublend je potpora svim aspektima funkcionisanja imunog sistema, od prve do poslednje odbrambene linije. Ova hranljiva mešavina obuhvata snagu fruktooligosaharida, laktoferina, Maitake i Shiitake pečuraka, vitamina C i D kao i cinka. Stimuliše jačanje imuniteta, kako opšteg tako i specifičnog.

 

 
Forever Immublend

 


Cena:

22.87


Pakovanje:

60 tableta


Šifra proizvoda:

#355


Bodovna vrednost:

 0.086

 

Opis proizvoda:

Forever ImmuBlend - Kompletno jačanje imuiteta

Forever ImmuBlend predstavlja potporu svih aspekata funkcionisanja imunog sistema, od prve do poslednje odbrandbene linije. Svaki od sastojaka naše originalne mešavine je posebno odabran da poboljša funkcionisanje Vašeg imunog sistema na svim linijama odbrane. Ona pomaže našem biološkom odbradbenom sistemu da uspostavi maksimalnu odbranu od virusa, bakterija, gljivica i delovanja slobodnih radikala.

Naša hranljiva mešavina koja pojačava imunitet obuhvata snagu laktoferina, maitake i shiitake pečuraka, zajedno sa vitaminima C i D, kao i dodatkom Cinka. Svaki od ovih ključnih sastojaka doprinosi blagostanju Vašeg organizma:

Frukto-Oligosaharidi- stvaraju zdravu podlogu za razvoj probiotskih bakterija u sistemu za varenje

Laktoferin- potpomaže proizvodnju imunih ćelija i održanja optimalne koncentracije korisnih bakterija u crevima

Maitake i Shiitake pečurke- potpomažu proizvodnju imunih ćelija i kardiovaskularnu funkciju

Vitamin D3- Ojačava imune ćelije

Vitamin C- Bori se protiv slobodnih radikala

Cink- Važan u borbi protiv slobodnih radikala i jačanje imunog sistema

Ova ekskluzivna formula odnosi se na sve aspekte funkcionisanja imunog sistema, obezbeđujući osnovne hranljive sastojke za zdrav imuni sistem i prirodne biljne sastojke koji sinergički pojačavaju imunu funkciju.

 


Sastav / Sadržaj:

 

FOS (FruktoOligoSaharidi) - Potpora gastrointestinalnom sistemu

Prebiotici su ugljikohidrati kratkih molekularnih lanaca. Oni deluju kao neprobavljive supstance i na taj način pozitivno deluju na grupu korisnih crevnih mikroorganizama (LActobacili, Bifidobakterije... ).

Dok probiotici potpomažu stvaranje korisne mikrofolore, prebiotici stvaraju pogodnu okolinu za razvoj korisne mikroflore. Pomažući razvoj korisne crevne mikroflore , prebiotici umanjuju šansue za preživljavanje patogenih mikroorganizama.

 

 Laktoferin - hit savremene naturopatije

Laktoferin je protein koji služi u transportu gvožđa i pripada grupi transferina. Odgovoran je za imunološku zaštitu sluzokože disajnih, probavnih i mokraćno-polnih puteva,  i nalazi seu različitim telesnim tečnostima i sekretima. Najbogatiji izvor laktoferina je kolostrum od krava.

Glavne funkcije laktoferina su:

*Probiotičko delovanje: Laktoferin potiskuje azvoj štetnih bakterija i pomaže razvoj bifidobakterija u crevima i tako doprinosi normalizaciji mikroflore.

*Antibakterijsko delovanje:Laktoferin deluje bakteristatično (kad na sebe veže gvožđe i vitamin B12 čini ih nedostupnim za bakterije, što usporava njihovo razmnoćavanje), a baktericidno (uništava ćelijske membrane mnogih mikroorganizama i gljivica).

*Antivirusno delovanje: Laktoferin ometa viruse da se zakače na zid ćelija, npr. cito-megalovirusima, virusima herpesa.

*Antioksidacijsko delovanje: Vezanjem slobodnog gvožđa u krvi apolaktoferin smanjuje stvaranje slobodnih radikala i štiti lipide od oksidacije a samim tim i ćelije od oštećenja. S druge strane, hololaktoferin daje gvoćše tamo gde je ono neophodno potrebno. To dovodi do usporavanja strenja i smanjuje sklonost ka kanceroznim i drugim degenerativnim oboljenjima.

 

Maitake pečurka 


Maitake (Grifola frondosa) je džinovska pečurka koja raste na stablu hrasta. Maitake je bogata mineralima (kalijum, kalcijum,magnezijum) i raznim vitaminima (B2, D2, niacin), vlaknima i aminokiselinama. Aktivni sastojak te gljive koji poboljšava imunitet identifikovan je osamdesetih ,a reč je o proteinu, beta glukanu. Maitake se koristi za opšte poboljšanje zdravlja i vitalnosti organizma.

U tradicionalnoj istočnjačkoj medicini cenjena je kao adaptogen koji balansira i dovodi telo u normalu. Koristi se za lečenje stomaka, slezine, hemoroida i nervnih poremećaja. Novija istraćivanja pokazuju da ekstrat majtake štiti od hepatitisa, inhibiše tumore (posebno pluća i jetre), pomaže regulaciju krvnog pritiska, šećera u krvi i holesterola te koristi pri mršavljenju. Ova gljiva posebno se preporučuje za prevenciju kancera i sprečavanje njegovog širenja zato što može da aktivira ćelije ubice i podstakne proizvodnju interleukina.

 

 Šitake (Shiitake) pečurka


Ova ukusna pečurka ima odlične nutritivne vrednosti. Ona je zapravo dobar izvor minerala: kalcijuma (Ca), fosfora(P), gvožđa)Fe), kalijuma(K), i magnezijuma(Mg). Bogate su i vitaminima iz grupe B: B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, D(kalciferol) dok ostale sadrži u manjem procentu. Shiitake sadrže sve esencijalne amino kiseline i biljna vlakna koja  imaju važnu ulogu za probavni sistem.

Azijski narodi koriste plod shiitake vekovima u narodnoj ili tradicionalnoj medicini. Savremena medicina koristi mnogo prečišženije, koncentrovanije derivate shiitake. Među njima polisaharid lentinan i LEM su najučestalije proučavama jedinjenja koja su pokazala antitumoma, antivirusna, antibakterijska i hepatoprotektivna dejstva.

Glavni način delovanja lekovitih gljiva u prevenciji tumora ipak je imunostimulatorni: antitumorne supstance iz gljiva aktiviraju čitavu ,,mrežu"  imunoloških reakcija, a naročito potenciraju odrambeno delovanje makrofaga, prirodnoubilačkih (NK) ćelija i limfocita T.


Način upotrebe:

 


Uticaj / Delovanje:

-Stimuliše produkciju zdravih i funkcionalnih belih krvnih zrnaca

-Pomaže u održavanju zdrave bakterijske flore u crevima

-Deluje protiv bakterija, gljivica i virusa

-Poseduje antikancerogeni efekat

-Pomaže kod upala i regeneracija organizma


Posebne Napomene:

Ukoliko ste trudni, pokušavate da zatrudnite ili dojite, posavetujte se sa svojim lekarom pre nego što počnete da koristite ovaj preparat.

Preporučena doza:

Pocija: 2 tablete u toku dana


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net