Forever Fiber 30 Count

Dijetalna vlakna

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Stručnjaci preporučuju  da svakodnevno konzumiramo do 30g vlakana za optimalno zdravlje i pravilno varenje ali, nažalost, većina ljudi uzima samo polovinu tog iznosa. ForeverFiber je zaštićena mešavina četiri vrste vlakana i nudi pogodan način da se dodaju vlakna u svakodnevnu ishranu - posipajući na hranu koju jedete, mešajući u Forever Aloe  Vera Gel ili drugo piće ili  dodavanjem u svoju bocu sa vodom kada ste u pokretu.

 
Aloja

 


Cena:

26.47e


Pakovanje:

30 kesica


Šifra proizvoda:

#464


Bodovna vrednost:

0.090

 

Opis proizvoda:

Forever Fiber obezbeđuje 5 grama lako rastvorljivih vlakana u pakovanju lakom za upotrebu. Forever Fiber je zaštićena mešavina 4 vrste vlakana i nudi pogodan način da se dodaju vlakna u svakodnevnu ishranu- posipajući na hranu koju jedete, mešajući u Forever Aloe Vera Gelu ili drugo piće, ili dodavanjem u svoju bocu sa vodom kada ste u pokretu.


Sastav / Sadržaj:

Forever Fiber čini dodavanje vlakanavašoj ishrani lakim, obezbeđujući 5 grama lako rastvorljivih vlakana usvakoj kesici.Ovo je ekvivalent 300 grama integralnog pirinča - bez ugljenih hidrata i kalorija.

Aktivni sastojci: 1 kesica (6.1g), Vlakna ukupno 5g : Akacija guma 2,477g, Rastvorljiva vlakna iz kukuruza 2,222g, Rastvorljivi dekstrin iz kukuruza 1,284g, Fruktooligosaharidi 0,117g.


Način upotrebe:

1 kesica dnevno. Sipati sadržaj kesice u čašu vode, Forever Aloe Vera Gel ili neku drugu tečnost i dobro izmešati. Može se posuti i  po hrani. Predlaže se uzimanje Foreve Fiber-a sa najmanje 30 minuta u razmaku od drugih dodataka ishrani, jer vlakna mogu uticati na usporavanje njihove apsorpcije.


Uticaj / Delovanje:

Iako često povezujemo vlakna sa podrškom sistemu za varenje - što je svakako potpuno tačno - vlakna pružaju značajnu korist celom organizmu. Forever Fiber uzet između jela možeda pomogne u osećaju sitosti, čime se kontroliše apetit, osećaj gladi i unos kalorija. Ovo je posebno važno za osobe na programu smanjenja telesne težine, kada se koristi uz pravilnu dijetu i redovne vežbe. Vlakna takođe mogu da pomognu u smanjenju tromosti ili gubitka energije posle jela.

Pokazalo se da vlakna podržavaju kardio-vaskularnu funkciju funkciju i obzirom da naučnici danas priznajuda je 70% do 80% imune  funkcije u telu povezano sa sistemom za varenje. Adekvatan unos rastvorljivih vlakana može da olakša uklanjanje otpadnih produkata iz organizma ali i da pomogne u ublažavanju povremenog zatvora.


Posebne Napomene:

-Deo programa za kontrolu telesne težine

-Kontroliše apetit , osećaj gladi i unos kalorija

-Usporava apsorpciju makro-nutrijenata iz hrane

-Ograničavaosećaj tromosti ili gubitak energije posle jela

-Podržava kardio-vaskularnu funkciju

-Pomoć u jačanju imuniteta preko pogodnosti koje daju sistemu za varenje

Pomaže u ublažavanju povremenog zatvora

-Uzimati sa 30 minuta razmaka od drugih dodataka ishrani, jer vlakna mogu uticati na smanjenje njihove apsorpcije.


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net