Forever Fab Energy Drink

Energetski napitak

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Prirodan energetski napitak

 
Aloja

 


Cena:

3,37€


Pakovanje:

250ml


Šifra proizvoda:

321


Bodovna vrednost:

0,013

 

Opis proizvoda:

Svima nam je poznato koliko aktivan život može da bude iscrpljujući, bez obzira da li se radi o napornom poslu, školskim aktivnostima, nabavci ili kućnim poslovima. Kako bilo ko može da ima dovoljno energije svo to vreme? FLP je našao rešenje koje će vam pomoći da se revitalizujete kada se osećate iscrpljeno. 


Sastav / Sadržaj:

Ova energije potiče od guarane ( Paullinia cupana, pripada porodici Sapindaceae u kojoj je javor i divlji kesten. Raste u Prašumama Amazona u Brazilu. Ekstrakt spravljen od semena guarane je u Brazilu veoma cenjen i koristi se kada je potrebno održati budno stanje ), prirodnog sastojka koji je veoma popularan u Brazilu, dok dugotrajnu energiju obezbeđuje ADX7 tehnologija: originalna mešavina adaptogenih biljaka, vitamina, amino kiselina i elektrolita, koje su razvili vrhunski ruski sportski naučnici i istraživači. ADX7 je pomogao ruskim atletičarima da osvoje preko 130 olimpijskih medalja.


Način upotrebe:

Jedna do tri konzerve u toku dana. Lagano promućkajte. Služiti rashlađeno.


Uticaj / Delovanje:

FAB je prirodni energetski napitak koji se razlikuje od drugih energetskih pića jer odmah i dugotrajno obezbeđuje neophodnu energiju. FAB deluje brzo i omogućava da ostanete budni i puni energije tokom čitavog dana. Takođe Vas revitalizuje tako da Vam obezbeđuje izdržljivost i koncentraciju da uradite sve ono što morate i što želite da uradite.


Posebne Napomene:

Ne preporučuje se deci i trudnicama. Posavetujte se sa doktorom u koliko patite od nekog oboljenja.


Preporučena doza:

1-3 dnevno


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net