Forever B12 Plus

Vitamin B12 i folna kiselina

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Vitamin B12 i folna kiselina zajedno stimulišu proizvodnju crvrnih krvnih zrnaca, pospešuju način na koji se gvožđe koristi u organizmu i pospešuju funkciju imunog sistema. Tokom trudnoće, neophodan u prva tri meseca za normalan razvoj fetusa, dodatak veganskim i vegetarijanskim dijetama. Vitamin B12,koji dolazi na naše trzište sadrži ova dva vitamina u održivoj formuli na duže staze.

 
Forever B12 Plus - Vitamin B12 i folna kiselina

 


Cena:

20,88e


Pakovanje:

60 tbl.


Šifra proizvoda:

188


Bodovna vrednost:

0,069

 

Opis proizvoda:

Odlična kombinacija esencijalnih hranljivih materija, Vitamin B12 sa folnim kiselinom u formulaciji sporog oslobađanja u telu omogućuje metaboličke procese, kao što je ćelijska deoba. DNK sinteza, produkcija crvenih krvnih zrnaca i pravilna funkcija nerava. Pogotovo je bitan trudnicama i vegetarijancima. Vitamin B12 ili Cyanocobalamin (jedini vitamin koji sadrži kobalt) bio je prvi put otkriven 1948. godine kao hranljivi faktor koji štiti od smrtonosne, opake anemije. B12 sa folnom kiselinom takođe deluje na snižavanje nivoa homocysteina u telu. Učinite pravi potez prema svojoj bebi! Nedostatak vitamina B12 znači i nedostatak folne kiseline što je kritično za razvij fetusa u toku prva tri meseca trudnoće. Koristan za žene koje žele da ostanu u drugom stanju.

Sastav / Sadržaj:

Vitamin B12 i folna kiselina - ovaj dodatak ishrani je izuzetno siguran, jer se obe komponente tolerišu u visokim količinama ( 1 tbl. vitamin B12 - 500 mcg, folna kiselina 400mcg ). 


Način upotrebe:  1 ujutru, 1 uveče,posle jela


Uticaj / Delovanje:

*Značajna pomoć kod anemija normalizacijom ugradnje gvožđa u hemoglobin ; * Održava i unapređuje stanje nerava; * Pomaže smirivanju upale nerava; * Spreščava nastanak deformiteta kod trudnica; * Smanjuje nivo homocisteina u telu.

Napomena: 

Obavezan dodatak ishrani u prva tri meseca trudnoće, a kod drugih nedostataka npr. loša krvna slika i sl. postoje šeme korišćenja proizvoda. Izuzrtno siguran , čak i u većim količinama. Veoma je važno uzimanje vitamina B12 i folne kiseline zajedno!


Preporučena doza:

Kada smo zdravi, preventivno, unosimo dve dnevno, jednu ujutru, jednu uveče , poželjno posle jela. Pakovanje sadrži 60 tbl.


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net