Forever Active Probiotic

Probiotici, korisne bakterije

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Dobre bakterije, nepohodne za normalan rad gastrointestinalnog trakta.

 
Forever Active Probiotic

 


Cena:

41.46e


Pakovanje:

30 kapsula


Šifra proizvoda:

222


Bodovna vrednost:

0.121

 

Opis proizvoda:

Prema rečniku, mikrob je sićušna forma života, mikroorganizam.  Ljudska bića su domaćini raznim vrstama mikroba. Oni žive na našoj koži, u našim ustima, i u svim delovima našeg gastrointestinalnog trakta. Zapravo, procenjeno je da više od 400 različitih vrsta različitih mikroba stanuje  u ljudskom telu kao u svojoj kući - oni su čak mnogobrojniji nego ćelije u našem organizmu. Mikrobi su živi organizmi koji postoje u našem telu i igraju važnu ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju. Neki mikrobi su loši, međutim, većina mikroba je blagotvorna. Ove " dobre bakterije " su nazvane "probioticima " od grčke reči - za život. Osmišljen da pomogne zdrav digestivni sistem, Forever Active Probiotic je mala, laka za gutanje kapsula koja deluje pre svega u debelom crevu gde pomaže proces varenja hrane, tj. oslobađanje hranljivih sastojaka za apsorpciju i pozitivno doprinosi normalnom ljudskom rastu i razvoju pomažući da se održi balansiran i zdrav sistem.


Sastav / Sadržaj:

Pošto su probiotici sami za sebe vrlo krhki (toplota i stomačna kiselina ih lako uništavaju), Forever Active Probiotic koristi ekskluzivnu, patentiranu tehnologiju koja obezbeđuje da se jedinstvena kombinacija probiotika, šest blagotvornih vrsta mikroba, oslobodi iz kapsulice tek kad dođe do željenog odredišta - debelog creva. Probiotici u Forever Active Probiotic-u, potiču iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium i to su:  LACTOBACILLUS ACIDOPFILUS - sprečava pojavu nepoželjnih organizama, sprečava njihovo umnožavanje i nastanjivanje.  BIFIDOBACTERIUM LONGUM - izbacuju loše bakterije i smanjuju pojavu gastrointestinalnih oboljenja.  BIFIDOBACTERIM LACTIS - snižava nivo  ph vrednosti  telu sprečavaju porast nepoželjnih bakterija.  LACTOBACILLIUS RHAMNOS - štite intestinalni trakt od nepoželjnih bakterija.  LACTOBACILLUS BULGARICUS - održava čistoću i balansiranost tankog creva.  LACTOBACILLUS PLANTARUM - čuvaju osnovne nutritijente, vitamine i antioksidante u borbi protiv nepoželjnih supstanci u našoj hrani.


Način upotrebe:

Popiti 1 kapsulu dnevno sa vodom (najbolje  0,3 dl Aloa Vera Gela razblažiti sa 1,5 dl negazirane mineralne vode) na prazan želudac ili minimum 2 sata posle jela. Kapsulu ne žvakati ili gnječiti!!!

Uticaj / Delovanje:

 

Posebne Napomene:

Ne žvakati niti otvarati kapsulu, popiti je naštinu, rok trajanja 1 godina.


Preporučena doza:

 1 kapsula dnevno


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net