Forever A-Beta-Care

Antioksidansi, A+E vitamini protiv starenja

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Ovo je esencijalna formula koja kombinuje vitamine A (u obliku beta-karotina) i E sa antioksidativnim mineralom Selenom. Ovo je kombinacija izdvojena iz prirodnih sastojaka sa svojim sinergizmom daje maksimalan učinak u održavanju zdravlja kože i sluzokože (disajni , urogenitalni i sistem za varenje),  te stimulaciji ćelijske deobe i zdravlja očiju. 

Forever A-Beta-Care - Antioksidansi, A+E vitamini protiv starenja

 


Cena:

40,42e


Pakovanje:

100 kpsl


Šifra proizvoda:

# 54


Bodovna vrednost:

0,134

 

Opis proizvoda:

A-Beta-Care - antioksidans kapsule

Slobodni radikali su štetne materije koje se formiraju unutar ćelije i u međućelijskom prostoru. Pored ćelijske membrane, oni mogu da oštete i genetski materijal ćelija (DNK) što često može da rezultira ozbiljnim poremećajem u njenoj funkciji. Dejstvo slobodnih radikala ima za posledicu pojavu najtežih oboljenja kao što su: maligna oboljenja, bolesti srca i krvnih sudova, bolesti pluća, ...Ubrzan razvoj tegnologije i povećan broj zagađivača životne sredine: izduvni gasovi motornih vozila, upotreba hemijskih sredstava u proizvodnji i konzerviranju životnih namirnica, zračenje televizora, računara, mobilnih telefona, upotreba hemijskog i nuklearnog oružja, sve to ima za posledicu slabljenje odbranbene sposobnosti organizma, što omogućava slobodnim radikalima da odnesu pobedu nad antioksidansima koje stvara sam organizam. Osoba tada ubrzano stari i vrlo često oboleva od najtežih i neizlečivih oboljenja. Prema najnovijim saznanjima vitamin A iz Beta-karotina, selen, E vitamin i C vitamin su vrlo efikasni antioksidansi koji štite od štetnih uticaja slobodnih radikala. A-beta-care štiti naše ćelije od oštećenja. E vitamin pojačava imuni sistem organizma, utiče na širenje krvnih sudova, deluje protiv zgrušavanja krvi, štiti srce i pluća, povećava polnu moć...Pomaže organizmu da iskorišćava kiseonik i ubrzava oporavak od bolesti ili hiruškog zahvata. 

A vitamin koga organizam preko jetre uzima iz Beta-karotina ima veliku ulogu u dobrom funkcionisanju naših očiju, kao i problema nastalih usled poremećaja vida. Takođe ima značajnu ulogu u održavanju zdravlja disajnih puteva, kože, zuba... Organizam snabdeven dovoljnim količinama vitamina A znatno teže podleže malignim bolestima. Provitamin A- beta karotin se za razliku od retinola takoreći ne može predozirati.

Selen sprečava starenje. Kao najači antioksidativni mineral doprinosi zaštiti od slobodnih radikala i kancerogena, ublažava zapaljenje, podstiče imunološki sistem, pomaže delovanje vitamina E. Olakšava probleme nastale u menopauzi kod žena kao što je povećan osećaj toplote. Potreban u muškom reproduktivnom sistemu kao i metabolizmu uopšte. Neophodan je za dobar rad srca i krvih sudova. nedostatak selena dovodi do pada imuniteta. 

Dakle, svaka osoba bi trebalo da koristi A-Beta-CarE preventivno u cilju zaštite od slobodnih radikala, a obavezno se preporučuje:

- kod virusnih infekcija

- kao zaštita od zračenja

- kod malignih oboljenja

- protiv stresa

- kod steriliteta

- kod tuberkuloze

- kod bolesti muških polnih organa (prostata...)

- kod bolesti očiju

- kad god je organizam oslabljen (preležane bolesti, operacije...)

 

 

 


Sastav  / Sadržaj:

Sastav: E vitamin (d-alfa tokoferol) 200IJ (667%), A vitamin ( u obliku provitamina beta-karotina) 12.500 IJ (250%) Selen (L-Selenomethionine) 25mcg (36%), pčelinji vosak,ruzmarin, sojino ulje, sojin lecitin, šargarepino ulje, ekstrakt rogača.


Način upotrebe:

 1 - 3 kapsule dnevno; Proizvod stabilan 4 godine


Uticaj / Delovanje:

# Antioksidant

# Neophodan kod svih problema kože i sluzokože

# Značajna pomoć organizmu kod malignih oboljenja

# Kod svih problema sa urogenitalnim sistemom

# Moćna pomoć kod sekundarnog steriliteta

# Smanjuje loše efekte UV zračenja

# Za dobijanje preplanule - "bronzane " boje sunčanjem

# Štiti krvne sudove, srce i pluća

# Pomoć kod srčanih oboljenjka i prevencije istih


Posebne Napomene:

Kad smo zdravi i pijemo prevent. 3 x 1 posle jela, pred letnju sezonu popiti jednu kutiju 3 x 2 posle jela, boja traje dugo, ne ljušti se koža, boja samo lagano vetri,  kod nekih težih stanja 3 x 2


Preporučena doza:

3 x 1 posle jela


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net