Firming Foundation Lotion

Dnevna, zaštitna krema - podloga za šminku

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Dnevni losion predstavlja savremeni losion za negu kože, specijalnog sastava, koji se koristi u našem Aloe Fleur de Jouvence tretmanu lepote. Idealan za svakodnevnu upotrebu jer štiti od spoljnih uticaja. U ovom losionu su kombinovaninauka i dermatologija i umetnost kozmetologije da bi se proizveo efikasan proizvod koji ublažava znake starenja pomažući da sekoža zategne, obnovi svoju teksturu i suzi pore, kao i da obezbedi podlogu za nanošenje šminke.

 
Aloja

 


Cena:

22.68e


Pakovanje:

Tuba 59ml


Šifra proizvoda:

#340


Bodovna vrednost:

0.085

 

Opis proizvoda:

Dnevna krema za podlogu je krema sa visokom tehnologijom izrade specijalno formulisana da se koristi u našem režimu lepote Cvet mladosti. 


Sastav / Sadržaj:

Da bi postigao ove rezultat, krema sadrži mešavinu Aloe Vere i drugih specijalnih osveživača, humectants i kondicionera, zajedno sa kolagenom i elastinom koji su neophodni da bi se očuvaladobra struktura kože i produžio mladalački izgled. Takođe sadrži zaštitni agens koji štiti ko-u od spoljnih uslova kao što su vetar i zagađenja čiji kumulativni efekti mogu pospešiti znakove starenja. Takođe, sadrži vitamine A, C i E.


Način upotrebe:

Nanesite na vrhove prstiju i lagano nanosite na celo lice i predeo vrata. Dopustite da  se potpuno osuši. Kada se osuši, dobićete zaštitni sloj preko kojeg možete naneti šminku kao i obično.


Uticaj / Delovanje:

Idealna za dnevnu zaštitu kože od štetnih elemenata ona je kombinacija naučnih saznanja iz oblasti dermatologije sa kozmetičkim umećem koja je stvorila jedan efikasan proizvod koji ublažava znakove starenja pomažući da ojača, restruktuira i zategne pore i obezbeđuje zaštitnu podlogu za nanošenje šminke.


Posebne Napomene:

*Krema sa visokom tehnologijom izrade

*Učvršćuje, vlaži i hrani kožu

*Zateže pore

*Izvanredna kao podloga za šminku očiju , kao zaštitna podloga

*Kombinacija vitamina A, C i E


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net