Bee Propolis

Propolis prirodni antibiotik

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Kada mislimo na pčele, najpre pomislimo na med i polen. Još jedna vazna supstanca je propolis. Pčele radilice sakupljaju lepljivu smolu (izlučevina drveća) i izlazu metabolizmu. Tako nastaje propolis, kojim oblazu košnicu u cilju zaštite zajenice od prodora raznih infekcija. To je tako delotvorno da je unutrašnjost košnice bezbednija od mnogih operacionih sala. Naziv propolis je starogrčkog porekla i znači ,,ispred grada‘, stražar koji čuva roj.
 
Lekovita svojstva propolisa poznata su od davnina. Narodna medicina primenjivala je propolis u lečenju rana i za lečenje gnojnih zapaljenja. Rasprostranjeno je bilo saznanje o njegovoj bakterïcidnom i fungicidnom delovanju. Zbog smanjene otpornosti dijabetičari su podložni gljivičnim i bakterijskim infekcijama, pa im je propolis od velike pomoći.
 
Forever Bee Propolis

 


Cena:

43,31€


Pakovanje:

60 tbl


Šifra proizvoda:

027


Bodovna vrednost:

0,144

 

Opis proizvoda:

Propolis ima 5000 godina dugu istoriju. Asirci i Grci su koristili propolis za očuvanje dobrog zdravija. Sadrži 22 aminokiseline, vitamine B3 kompleksa i ojačan matičnim mlečom, Forever Bee Propolis je od velike pomoći organizmu u izgradnji jakog odbrambenog sistema.

 

I zdravim osobama, deci İ odraslima, preporučuje se kura propolisa kao bioterapija za jačanje imunološkog sistema.

 


Sastav / Sadržaj:

Značajan deo propolisa je pčelinji vosak. Najvažniji i njegov veći deo čine flavonoidi, a manji ali važan sastojak su jos kalkoni, dihidrkalkoni, katehini, vitamini B1, B2, B6, C, E, nikotinska kiselina, aminokiseline, enzimi, boje, minerali, kalijum, natrijum magnezijum, aluminijum, fosfor, silicijum, vanadijum, kobalt, sumpor, niki, cink.

Sastav: svaka tableta sadrži 500 mg čistog propolisa, med, matičnimleč, soja protein, stearinsku kiselinu.

 


Način upotrebe:

Forever Bee Propolis preporučujemo kao izvrsnu hranu i prirodni antibiotik u obliku tableta. Forever Living Products, zahvaljujući postupku koji je zaštićen patentom, obezbeđuje nam 100% čist propolis.


Uticaj / Delovanje:

 

Posebne Napomene:

Kontraindikacija nema. Ne postoji predoziranost


Preporučena doza:

Tabletice čistog propolisa se grickaju ( ne gutati ), Uzimati 2 x dnevno ujutru i popodne, u koliko dodje do neke upale organizma, viroze, grip,  može se uzeti i veća kličina u toku dana

 


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net