Bee Pollen

Polen cvetni prah

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

 

Polen je oplođujuci prah cveća. Pčele ga skupljaju i nose u svoje košnice za hranu. Bez polena, biljke, drveće i cveće ne bi postojalo, čak i mi zavisimo od njega.

Forever Bee Polen se skuplja u posebno oblikovanim nerdajućim čeličnim kolektorima sa cvetova iz udaljenih, visokih i pustih predela. To obezbeduje najsvežiju i najmoćniju prirodnu hranu.

 
Forever Bee Pollen - cvetni prah

 


Cena:

20,72€


Pakovanje:

100 tbl


Šifra proizvoda:

026


Bodovna vrednost:

0,069

 

Opis proizvoda:

 

Forever Bee Polen je u potpunosti prirodan i ne sadrži zaštitna sredstva, veštačke boje i ukuse. Bee Polen sadrži širok spektar hranljivih sastojaka i potpomaže očuvanju dobrog zdravlja.

Polen nije lek već visokovredna hrana koja čuvaili vraća pravilno funkcionisanje organizma. Forever Living Products nudi polen u obliku tableta obogaćen medom i matičnim mlečom.


Sastav / Sadržaj:

 

1 tableta sadrzi 500 mg čistog polena, med, matični mleč, stearinsku kiselinu. Sadrži sve vitamine B kompleksa i vitamin C. Pošto su oni rastvorijivi u vodi moraju se uzimati svakodnevno. Bee Pollen sadrži i vitamine D, E, K i Beta karoten (vitamin A), plus mnoge minerale, enzime i koenzime, biljne masne kiseline, ugljene hidrate, proteine i 22 aminokiseline, ukljucujuci svin 8 esencijalnih amionokiselina koje organizam nije ustanju da sam proizvede. Bee Pollen je jedna od najkompletnijih vrsta hrane.

Bee Pollen sadrži i lecitin koji postoji prirodno u svim ćelijama i pomaže u metabolizmu masti. Hranljivi sastojci u Bee Pollen-u se lako vare i apsorbuju u ljudskom organizmu. Forever Bee Polen pomaže u očuvanju zdravog cirkulatornog, digestivnog, imunog i nervnog sistema.

Od rezultata kliniékih ispitivanja izdvajamo rezultate R. A. Chauvinakoji je ustanovio da polen potpomaže regulisanje rada creva, kod malokrvne dece povećava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, starijim osobama se vraća snaga, bolje se osećaju. Polen popravija apetit, povoljno deluje na raspoloženje, olakšava intelektualni rad, popravija snabdevanje moždanih ćelija krvlju, podstiče rast, jača i popravija vid.


Način upotrebe:

 

Da bi se izbegle eventualne alergije preporučuje se početna doza od 1/4 tablete dnevno, a zatim postepeno povećavati dozu do 3x1 tbl dnevno.


Uticaj / Delovanje:

 


Posebne Napomene:

...


Preporučena doza:

 

Da bi se izbegle eventualne alergije preporučuje se početna doza od 1/4 tablete dnevno, a zatim postepeno povećavati dozu do 3x1 tbl dnevno.

 


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net