Aloe Vera Gel

Čist 100% stabilizovan Aloja Vera Gel

 

 
 
 
Čisti sok od centralnog dela lista Aloe Vere 

Sada imate i Vi mogućnost da koristite njenu delotvornu i isceliteljsku moč. Aloe Vera Gel je jedan posebno delotvoran proizvod 100% prirodan i čist. Kao što je slučaj kod većine sokova i on je dobijen cedjenjem iz srži lista biljke (gela). Aloe Vera Gel je veoma nestabilan zbog mikroorganizama koji ga razaraju, razgrađuju i uništavaju. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i potpuno prirodnoj stabilizaciji, jedinstvenoj u svetu, koja je patentirana i pravno zaštićena, ovaj proizvod, spravljen od srži lista biljke Aloe Vere (96,2%), danas ima čak četvorogodišnju upotrebnu vrednost.

Aloe Vera Gel se upotrebljava kao biostimulans za unutrasnju upotrebu. Zamislite kada bi ste rasekli list Aloe Vere i njegovu dragocenu, meku srž pojeli neposredno iz lista. Upravo to se desava ako koristite Aloe Vera Gel. Ovaj Gel je zahvaljujući stabilizatoru koji je zaštićeno vlasništvo firme, potpuno čist i svež, kao što je u prirodi stvoren. Bogat je vitaminima (u njemu se nalazi čak i B12 vitamin, koji je veoma redak), aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i  sedam amino kiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju ćelija. Zato je Aloe Vera Gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čoveka.
 
Aloe Vera Gel - Čist 100% stabilizovan Aloja Vera Gel

 


Cena:

 4665.85 RSD


Pakovanje:

1 litar


Šifra proizvoda:

715


Bodovna vrednost:

0,114

 

Opis proizvoda:

Aloja (aloe vera) poseduje sastojke za prirodno čišćenje organizma koji pomažu sistemu za varenje da apsorbuje hranljive sastojke iz hrane koju unesemo u organizam u krvotok, a u isto vreme podstiče i razvoj dobrih bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan, i ostali hranljivi sastojci aloje podstiču imuni sistem. Zapravo, acemannan je jedan od ključnih markera koje koristi IASC za označavanje kvaliteta aloe vere i Forever Aloe Vera Gel ima skoro dvostruko veću količinu potrebnu za sertifikaciju!

Forever Aloe Vera Gel je aseptično obrađen što omogućava da u formuli ne bude konzervansa i da se pohvali neverovatnim sadržajem 99,7% čistog gela iz unutrašnjosti lista aloje. Pakovan u Tetra Pak pakovanju od materijala koji se 100% mogu reciklirati, Forever Aloe Vera Gel pruža mogućnost da uživate u svežem ukusu nerazblaženog gela iz aloje sa svim moćnim svojstvima aloje, baš kako je priroda namenila.

 

Sastav / Sadržaj:

VITAMINE: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E i folnu kiselinu;

MINERALE: (više od 20); Ca,K,Fe, Na, Mg, Mn, Cu, Cr, Zn …

MUKOPOLISAHARIDE: imuno-modulatori (pomažu kod AIDS-a, karcinoma, imunoloških poremećaja), antioksidansi, imaju protuupalno, antibakterijsko i antivirusno djelovanje. 

AMINOKISELINE: (potrebne za sintezu bjelančevina) – sadrži 7 od 8 esencijalnih i 11 od 14 neesencijalnih

 ENZIME: (16 enzima) iz grupe proteaza, amilaza, lipaza i celulaza (pomažu probavu belančevina, ugljikohidrata, masti i celuloze)

ANTRAKININE, LIGNINE, SAPONINE, STEROLE,…

 

 Način upotrebe:

Posle otvaranja se drži u frižideru i koristi se i do 3 meseca, ali preporuka je da se popije za 20 dana.


Uticaj / Delovanje:

- 99,7% čist gel iz unutrašnjosti lista aloje
- Bez dodatih konzervansa
- Pomaže zdravoj probavi
- Podstiče zdravlje imunog sistema
- Podstiče bolju apsorpciju hranljivih materija
- Pomaže održavanje prirodnog energetskog nivoa

 

Posebne Napomene:

ROK TRAJANjA: 4 godine


Preporučena doza:

- Preventivno 0,3 dcl može i razblaženo sa 1,5 dcl negazirane mineralne vode, najbolje ujutro na prazan želudac pola sata pre jela, a barem 1 sat pre prve kafe.

- Preporučene doze za razna patološka stanja.


Galerija SlikaProizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brza pošta.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net

online-shop-aloja-vera.png