Aloe Shave

Aloe pena za brijanje

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Alojina pena za brijanje -Bez lažne skromnosti, sigurni smo da je ovo pena za brijanje bez konkurencije na tržištu. Uživajte u raskošnoj peni, legodnom brijanju i svežini lica.

 
Aloja

 


Cena:

17.62e


Pakovanje:

142g


Šifra proizvoda:

#515


Bodovna vrednost:

0.064

 

Opis proizvoda:

Još pre mnogo godina naši korisnici su nam tražili da napravimo penu za brijanje koja će da prati Gentlmen's Pride. Trebalo nam je dosta godina istraživanja i eksperimentisanja da bismo dobili penu za brijanje koja ima kompaktnost, efikasno hidratiše i razmekša dlaku, hrani, neguje i tonira kožu lica, penu  koja će našu svakodnevnu obavezu da pretvori u zadovoljstvo. A uz sve to, još da bude 100% prirodna na bazi biljaka.


Sastav / Sadržaj:

Evo je, Aloe Shave pena na bazi stabilizovanog Aloe Vera Gela, masnih kiselina kokosovog ulja koje stvara penu i razmekšava dlaku, arginina prirode aminokiseline koja razmekša dlaku, glicerina koji obezbeđuje maznost pene, gipkost i elastičnost kože (bez konzervansa, parabena i alkohola). 

A onda se naš tim konstruktora pobrinuo da ova vrhunska pena dobije i bocu koju zaslužuje. Naša boca je 100% ekološka, ona održava konstantan pritisak pene od početka do kraja , a prilikom ispuštanja pene je nečujna. Radi na komprimovani vazduh bez bilo kakvih dodataka i ne sadrži ni jedan metalni deo.


Način upotrebe:

Promućkati pre upotrebe pa istusnuti potrebnu količinu na dlanove i razmazati na predeo koji želite da obrijete.

Nakon brijanja lepo isprati i osušiti. Posle toga je preporučljivo namazati kožu sa našim Gentlmen's Pride losionom za posle brijanja.


Uticaj / Delovanje:

Razmekšava dlaku, obezbeđuje gipkost i elastičnost kože.


Posebne Napomene:

-Bez konzervansa

-Bez parabena

-Bez alkohola

Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net