Aloe Cleanser

Losion za uklanjanje šminke

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Lagan, nemasan, neiritirajući losion, uravnoteženog pH i vlažnosti napravljen od hipoalergijskih sastojaka - stabilizovanog aloe vera gela i ulja semena jojobe, Koristite ga kao prvi korak u primeni Aloe Fleur de Jouvence, jer brzo, nežno i temeljno uklanja šminku, nečistoće i ostale nevidljive nečistoće sa kože.

 
Aloja

 


Cena:

14.52e


Pakovanje:

Tuba 118 ml


Šifra proizvoda:

#339


Bodovna vrednost:

...

 

Opis proizvoda:

Mleko za čišćenje je spravljeno od hipoalergijskih sastojaka da bi se dobio blag, bez masnoća, neiritirajući, PH balansiran losion koji hidratiše kožu.


Sastav / Sadržaj:

Jojobino ulje, Vitamin C 


Način upotrebe:

Koristite ga kao prvi korak u pripremi vaše kože zapuni Alojin program masaže lica, ili jednostavno za rutinski dnevni program nege lica iz našeg Alojinog režima osvežavanja lepote.

Vrhovima prstiju nežno utrljajte kružnim pokretima nekoliko kapi mleka za čišćenje preko cele površine vrata i lica.Za ukljanjanje sa lica šminke, nečistoće ili izumrlih ćelija kože,lagano obrišite vlažnom vatom ili papirom i osetićete kako je koža čista, mekana i elastična. Zaim nanesite hidrantni tonik ukoliko ne planirate masažu lica.

 


Uticaj / Delovanje:

Efikasno odstranjuje šminku, izumrele ćelije kože kao i svu nevidljivu nečistoću.

Mleko za čišćenjenje sadrži potrebnu količinu jojobinog ulja i vode da vašem licu ostavi osećaj svežine i prave čistoće.


Posebne Napomene:

-Sadrži vitamin C

-Bez parabena

-Hipoalergijski


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net