Aloe Blossom Herbal Tea

Čaj od cveta Aloje i drugog lekovitog bilja

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

.Ovaj čaj je prirodno siromašan kalorijama, bez kofeina i sastavni je deo prirodnog i zdravog načina ishrane. 

 
Aloe Blossom Herbal Tea - sadrzi cimet, djumbir, karanfilic, anis, kamilicu, pupoljak aloje, seno, kupinov list.

 


Cena:

23,84€


Pakovanje:

25 kesica, svaka hermetički posebno zapakovana


Šifra proizvoda:

200


Bodovna vrednost:

0,079

 

Opis proizvoda:

Čaj je jedan od dijetetskih napitaka FLPa, bez kalorija i kofeina, prelepog ukusa i mirisa, pomaže kod varenja i grčeva u stomaku, odradjuje bržu detoksikaciju jer podspešuje limfnu drenažu i obavezan u programu za skidanje viška kilograma. Kao takav dijetetski proizvod deluje na regulisanje disbalansa u telu, ako dodje do variranja šećera u krvi, uree, holesterola i triglicerida, povišene temperatre, bolova.


Sastav / Sadržaj:

CIMET - ima stimulativno i antiseptičko dejstvo. Sprečava truljenje hrane u crevima, smanjuje grceve i krvarenja. Stvara insulin i snižava nivo šećera u krvi. Koristi se u slučajevima upale grla, prehlade i kod malaksalosti. KARANFILIČ - dezinfikuje, osvežava i ima fungicidno dejstvo. Deluje na enzime, odn. smanjuje bolove u mišićima, protiv truljenja. ĐUMBIR - pomaže kod mučnina, ne pije se u trudnoći, rešava probleme sa varenjem i grčeve izazvane ženskim problemima. kod srčanih problema, snižava pritisak i sprečava nastajanje trombova. ANIS - deluje pozitivno koa astme, kašlja i respiratornih tegoba. Mogu ga koristiti i mala deca. Sadrži komponentu ESTROGENA koji pomaže kod problema sa prostatom i menopauzom. deluje na regeneraciju jetre. KAMILICA - poboljšava varenje, smiruje probleme sa čirom, smanjje bolove i protiv truljenja. KUPINOV LIST - koristi se protiv proliva, prečišćava krv. SENA - koristi se za unutrašnje čišćenje creva. PUPOLJAK OD ALOE, koristi se zaunutrašnje rane, čireve, bakterije i u slučaju šečerne bolesti.


Način upotrebe:

Jedna vrećica ide na dva litra kipuće vode, obično uveče kuvati, da odstoji celu noć, sutra dan piti, poželjno je popiti 2l,  ili više čaša u toku dana 


Uticaj / Delovanje:

 

Posebne Napomene:

Ne davati trudnicama, kuvati veče u 2 l vode, kad provri, ubaciti vrećicu, stoji celu noć, sutra dan piti, može se piti i sledećeg dana ( ne kvari se 48 sati, držati na hladnom)


Preporučena doza:

preporučljivo je da svi pijemo 2l vode dnevno, a ako u nju stavimo naš čaj pičemo savršenu vodu, piti koliko god možete


Galerija Slika

...Aloe Blossom Herbal Tea.jpegProizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net