25th Edition for Men

Muška toaletna voda

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Svež i aromatični miris kolonjske vode za muškarce.

 
Aloja

 


Cena:

58.14e


Pakovanje:

50ml


Šifra proizvoda:

#209


Bodovna vrednost:

0.185

 

Opis proizvoda:

Obradujte svoja ćula svežim i aromatičnim mirisnim parfemom 25 th Edition. Eksperti su ga stvorili i osmislili specijalno za dvadesetpetogodišnjicu FLP-a tako da je svaki miris u svojoj suštini obuhvaćen u suptilnom i prijatnom eliksiru.


Sastav / Sadržaj:

Mešavina ceđenog bosiljka i mediteranske lavandule sa kombinacijom zamrznutog ananasa i kalabrijskog bergamata, polargonijom i miris jabuke, mošus, Virdžinijska kedrovina i tonkin plod.


Način upotrebe:

 


Uticaj / Delovanje:

25 th Edition for Men je tečnost aromatičnog mirisa sa nežnom mešavinom voćnih, biljnih i šumovitih nota koje su postojano sveže i trajne . Glavni aromatični sastojci su mešavina ceđenog bosiljka i mediteranske lavandule sa osvežavajućom  kombinacijom zamrznutog ananasa i kalabrijskog bergamata. Lagani voćni aromatični utisak prodire do srca gde se mirisi peralgonijuma, pojačavaju jabukom. Miris se razvija u odaje mušku bazu Misorine sandalovine, senzualnog  mošusa , Virdžinijske kedrovine i tonkinog ploda.


Posebne Napomene:

...


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net