Rehydration Toner

Hidratantni tonik

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Formula koja ne sadrži alkohol i ne isušuje, a koja sadrži prirodnu aloe veru i hemamelis, zajedno sa posebnim ovlaživačima i ekstraktima biljaka za poboljšanje tonusa kože. Rehidrirajući toner je nežan preparat koji se koristi za uklanjanje svih tragova losiona za čišćenje i mrtvih ćelija sa površine kože, obezbeđujući toniranje i sužavanje pora.

 
Aloja

 


Cena:

14.52e


Pakovanje:

118ml


Šifra proizvoda:

#338


Bodovna vrednost:

0.055

 

Opis proizvoda:

Rehydrating Toner Hidrantni tonik je formula bez alkohola koja ne isušuje kožu i koja sadrži prirodnu Aloe Veru i hamamelis, zajedno sa specijalnim osveživačima i biljnim ekstraktima za toniranje kože. Takođe sadrži kalogen i alatonin za jačanje ćelija. 

Hidrantni tonik je blag preparat koji se koristi za uklanjanje poslednjih tragova sredstava za čišćenje, šminke, nečistoća i oslabljenih i beživotnih površinskih ćelija kože obezbeđujući dobro sekundarno čišćenje i toniranje kože radi smanjenja veličine pora. Uklanja ostatak masnoća i prljavštine i osnažuje (okrepljuje) kožu i čini je čistom, nežnom, balansira je i stimuliše. Stimuliše cirkulaciju i hidrataciju. 

 


Sastav / Sadržaj:

...


Način upotrebe:

Navlažite komad vate hidrantnim tonikom, i nanesite ga na lice blagim pokretima na gore i ka spolja. Budete pažljivi i izbegavajte kontakt sa očima. Nastavite sve dok vata ne bude očigledno čista (bela). Vaša koža će sada biti uglađena, osnažena, zategnutih pora. Pakovanje sadrži 118ml.


Uticaj / Delovanje:

-Rehidracija se obezbeđuje pošto je koža nežno pročišćena

-Tonira- zateže i vlaži kožu podstičući cirkulaciju

-Uklanja preostale nećistoće

-Uspostavlja narušen pH kože


Posebne Napomene:

-Formula bez alkohola

-Bez parabena


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net