Strah

 

U ovom poslu kod svakoga postoji strah. Verujte mi niko nije lišen toga. Strah se javlja onda kada nismo sigurni šta radimo, kada ne znamo sve detalje poslovne politike ove firme, kada neznamo sve o proizvodima, kada nismo sigurni u te proizvode, (najčešći razlog je zato što nismo koristili te proizvode), šta će ljudi reći, kakva će njihova reakcija biti posle prezentacije itd. U stvari najači strah je to što nismo doneli odluku već iz dana u dan preispitujemo sebe. Tu je greška i tu je problem. Jednom postavljen cilj mora da se ispoštuje do kraja. Zašto ? Ciljevi su tu da bi na kraju izvesnog cilja postali još samopouzdaniji i samostalni. Bez obzira na cilj vi ga morate uraditi jer time poštujete sebe i svoje iskaze. Možete promeniti način ili putanju kako doći do cilja ali cilj nikako. Evo načina kako da se oslobodite strahova a morate upražnjavati sledeće:

1. Budite proaktivni i preventivni u odnosu na sebe

2. Gledajte na svoj život kao na stalno učenje, iskustvo i menjanje

3. Zahtevajte od života ono što Vam pripada

4. Gledajte na greške kao na svoje učitelje i korektore koji Vas vraćaju na pravi put

5. Stvorite svoje interne standarde i definicije uspeha

6. Odlučite da pobedite

7. Nastavite da uite, davežbate i pobeđujete bez pregovaranja

Da bi ste stvorili nepokolebljiv sistem samopouzdanja i bili dosledni na putu da postanete vodeća ličnost u network marketnigu morate znati i poštovati sledeće tri stvari:

1. Vera u sebe

2. Vera u druge ljude (Pre svegaVaše sponzore)

3. Vera u kompaniju i proizvode

Kada to postignete onda ste na pravom putu da postanete vodeći sponzor. To je onoliko jednostavno koliko je i moćno. Sadaje vreme da identifikujemo i planiramo praktične korake u ostizanju cilja u ovom poslu.