Praktični detalji o poslovanju FLP-a

 

Na početku recimo to da je učlanjenje BESPLATNO i DOŽIVOTNO !!! Nema plaćanja članarine!. Sa potpisivanje ugovora i kupovinom proizvoda u vrednosti od 55 evra + 20% poreza, postajete saradnik FLP-a. Kada budete imali narudžbenicu uvrednosti od 55 evra, onda i zvanično postajete registrovani saradnik distributer.

Svaki proizvod nosi određen broj bodova. Da bi stekao pravo da učlanjujete druge osobe i primate platu od firme (drugostepena zarada od 5% ukupne prodaje tog meseca), saradnik je u obavezi da do kraja tekućeg meseca kada je potpisao ugovor zajedno sa narednim mesecom ostvari promet od dva boda (promet od oko 400 evra).

Za osobe koje žele brzo napredovanje u poslu, firma je obezbedila pakete proizvoda koji nose 2 boda, čijom se kupovinom istog trenutka postaje saradnik FLP-a, i izlazi se na nivo Asistent supervizor-a i automatski stiče pravo na učlanjenje drugih osoba i platu od firme od oko 100 evra, koje ležu na žiro račun u banci u kojoj ste vi otvorili račun i to svakog 20-tog u mesecu, zajedno sa časopisom. orez na dobit koji kodnas iznosi 18& posto firma direktno uplaćuje i na taj način izmirene su Vaše obaveze prema državi i ona to preuzima na sebe. Kao što vidite firma se za sve pobrinula da bi vi što bolje funkcionisali. upovinom ovih paketa postiže se ušteda u odnosu na pojedinačnu kupovinu ovih proizvoda. Postoje i dva manja paketa od po 1 bod.

Od nivoa asistent supervizora krečete sa izgradnjom vašeg biznisa. Za dostizanje narednih nivoa prati se ukupan promet koji ostvarujete vizajedno saVašom mrežom u svaka dva uzastopna meseca.Kada dva meseca prođu, vidi se da li ste dostigli taj nivo ili ne, prvi mesec se briše, bodovi iz drugog meseca se zadržavajuiprati se koliko će te imati u zbiru bodova za predhodni mesec i mesec koji tek počinje. Već na sledećem nivou, nivou Supervizora (25 bodova za dva uzastopna meseca) plata se krećeodoko 150 do 600 evra, na nivou asistent menadžera od 500 do 1 500 evra, a na nivou Menadžera od 1 500 do oko 5 000 evra mesečno, pa i više. Ovaj nivo pruža mogućnost zarade koja nije limitirana. Na nivou iznad ovog ima još šest, zarada daleko prevazilazi navedene iznose a ja ću Vas samo pustiti da razmišljate o tome. Vrlo je bitan jedan detalj koji čini ovaj MLM sistem vrlo specifičan, a to je da

MA KOJI NIVO DA DOSTIGNETE, NE MOŽETE NIKAD PASTI ISPOD NJEGA- TUSTE DOŽIVOTNO. U OVOM POSLU MOŽETE SAMO NAPREDOVATI !!!

Mrežu možete graditi u celom svetu, a o tim detaljima konsultujte se sa nama. Poslovna politika ove firme važi za najbolji MLM sistem na svetu u robnom marketingu.

U konbinaciji sa fantastičnim proizvodima, izuzetna politika ove firme dolazi do pungo izražaja. PROIZVODI SU POTPUNO NEŠKODLJIVI I PRIRODNI, tako da ih mogu koristiti i trudnice u poodmakloj trudnoći, kao i bebe od samog rođenja. Ispitani su kvaliteti u svih za sada 140 zemalja u kojima se vrši njihova distribucija, dok ih kodnas ispituje i potvrđuje njihov kvalitet i lekovitost i odobrava za korišćenje u upotrebu našzavod za zaštitu zdravlja TORLAK.

Sa njima se postižu izuzetni rezultati kod mnogih bolesti i stanja kod kojih zvanična medicina nema adekvatan odgovor. Osim zdravstvenog problema tu su još: set izuzetno kvalitetne kozmetike na bazi aloje, sredstvaza ičnu higijenu, anti celulit program, sredstva za regulaciju telesne težine i još puno toga.

Moja iskustva, iskustva mojih sponzora i iskustva mojih saradnika uvezi sa rezultatima koji se ovim proizvodima postižu kod poremećaja imuniteta, astme i bronhitisa, cista i mioma, svih problema sa vidom (dioptrija, katarakta, stabizam,...), problema sa holesterolom i trigliciridima, trombozom, predinfarktnih stanja, oporavka posle šloga, regulacija visokog i niskog krvnog pritiska, karcinoma, leukemije, herpesa, psorijaze, spondiloze i išijalgija, šećerne bolesti, okoštavanja, kamen u žuči i bubregu, posekotina, rana i gangrena, svih oblika steriliteta, problema sa bakterijama i virusima (ešerihija koli, streptokoke, stafilokoke, kandida, koksaki virus,...), parkinsonove bolesti, multipleks skleroze, poremećaja funkcije štitne žlezde i mnogih drugih bolesti i stanja (što možete naći na listi sa desnestrane našeg sajta), govore da se radi o izuzetnim proizvodima koje od scra treba koristiti i preporučivati ih svakom !

Doziranje i način primene proizvoda preporučujemo samo uz savete lekara koji su sarsdnici FLP-a i imaju puno iskustva u ovoj humanoj misiji !