Joost Blueberry

Borovnica akai i limun

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Bogatstvo boja i očaravajućeg ukusa - FOREVER JOOST

 
Aloja

 


Cena:

11,86€


Pakovanje:

60ml


Šifra proizvoda:

516


Bodovna vrednost:

0.042

 

Opis proizvoda:

Dodajte kap Joost-a u vaše omiljeno piće i nek zabava počne! Bogatstvo boja i očaravajući ukus odvešće vas pravo na Karibe. Još samo još jedan kišobrančić u koktel i tropski doživljaj je tu! Forever Joost je uzbudljiva nova kategorija proizvoda iz Forever-a, koja iz korena menja doživljaj Aloe Vera Gel-a kao i drugih vaših omiljenih zdravih napitaka.


Sastav / Sadržaj:

Forever Joost se pravi u dve varijante: Prva je kombinacija borovnica,akai bobice i limun, a druga ananas, kokos i đumbir. Akai bobice su plod palme (Euterpa oleracea) koja raste u močvarama Amazona i veoma je bogata kalcijumom, gvožđem i vitaminima A, B, C, D. Sigurno će vam se svideti ova moćna kombinacija voćnih ukusa.


Način upotrebe:

Ova mala ali moćna bočica je napravljena tako da može lako da se nosi u džepu, a u stanju je da od 7,5l obične vode napravi 30 velikih čaša (250ml) predivnog veoma zdravog voćnog napitka.


Uticaj / Delovanje:

Jedan stisak bočice (mala kašičica-2ml) Joost-a je i više nego dovoljan da čašu vode od 250ml pretvori u predivan napitak živih boja.


Posebne Napomene:

Pakovanje je 60ml a to je nekih 30 preporučenih doza. PRIBOR ZA DOBRO JUTRO: Sipajte u veliku čašu 0,5 do 1 dcl Aloe Vera Gela, dodajte negaziranu mineralnu vodu do 2,5dcl a onda prsnite Joost od borovnice i uživajte u neverovatnom spektru boja i ukusa.


Preporučena doza:

U jednoj dozi (2ml) Joost-a, pored ekstrakta voća, nalazi se vitamin C - 70% DV* (kao moćni antioksidans), B6 - 50% DV (da ubrza oporavak), folna kiselina - 50% DV (da potpomogne razmenu materija) i B12 - 35% DV (da nam da energiju za zabavu). (*DV - dnevne potrebe organizma). Sadrži svega 5 kalorija a slatki ukus dolazi od stevije. Stevija je biljka koja takođe dolazi iz Brazila, i ne sadrži kalorije a slađa je od šećera 200 - 300 puta.  


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net