Forever Lycium Plus

Antioksidans protiv slobodnih radikala

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Izuzetno jak antioksidant, koji će zaštititi organizam od slobodnih radikala. Regeneriše ćelije, usporava starenje, maksimalno štiti organizam, umanjuje nus-pojave kod hemio i radio terapije, čir na želucu, regeneriše jetru, makularna degeneracija oka

 
Forever Lycium Plus - Antioksidans

 


Cena:

44,92e


Pakovanje:

100 kaps


Šifra proizvoda:

# 72


Bodovna vrednost:

0,124

 

Opis proizvoda:

Stanovnici Azije, hiljadama godina unazad, koriste plod licijuma i slatki koren u cilju održavanja zdravlja. Na osnovu ove tradicije FLP je objedinio u jednom proizvodu ove dve lekovite biljke.

Forever Lycijum Plus sadrži ekstrakt Lycijuma koji vodi poreklo iz severne Azije, kao i flavonoid - ekstrakt iz slatkog korena, koji smo zahvaljujući sopstvenoj tehnologiji, pripremili u jednoj lako asimilirajućoj formi.

Plod licijuma sadrži vitamine, mineralne materije, beta-karotin, polisaharide i aminokiseline. A ekstrakt flavonoida iz slatkog korena sadrži brojne bioflavonoide za koje je utvrđeno da imaju snažno antioksidativno delovanje.

Danas već svako može da koristi povoljni uticaj Lycijuma i slatkog korena, prvi put u jednom proizvodu, koji je savršena mešavina, u savršenoj ravnoteži i prirodni je dodatak dosadašnjem programu Forever Living Products-a.

Dve najvažnije komponente ovog proizvoda - LYCIUM I LICORIS (kineski slatki koren) su dve lekovite biljke sa možda najdužom istorijom i najbogatijom dokumentacijom između onih koje imamo u našem programu, i protežu se više hiljada godina unazad, posebno u Aziji.

Sastav / Sadržaj:

LYCIUM BARBARUM - 

Naš proizvodse od ploda Lycium Barbarum koji je žbunasta listopadna severnoazijska biljka. Plod je narandzasto-crvene boje i sadrži zadivljujuće količine aktivnih materija uključujući velike količine aminokiselina, beta karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, proteine....

Duga tradicija potvrđuje njenu efikasnost i upotrebljava se protiv starenja, za jačanje organizma, popravljanje vida i lepotu kože i u te svrhe Kinezi je koriste već preko 2000 godina. Uspešno se koristila i za tretiranje opekotina, čireva, smrzotina. Čisti krv, regeneriše ćelije organizma iznutra prema spolja, popravlja oštećenja koja su naneli slobodni radikali, a koja vode ka vidljivim znacima starosti. U današnje vreme koristi se za otklanjanje nus pojava kod hemio i radioterapije.

LICORIS - Kineski slatki koren

Slatki koren verovatno je najčešće preporučivana lekovita biljka u Kini, a u moderna vremena jedna je od najistraženijih biljaka. U poslednjih nekoliko decenija objavljeno je više stotina naučnih radova o likorisu. Ustanovljeno je da sadrži više od 150 hemijskih jedinjenja koja imaju ulogu u očuvanju optimalnog zdravstvenog stanja: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, proteine. Naš proizvod ne koristi celu biljku, već njen ekstrakt koji sadrži korisne flavonoide što je vrlo bitno. O čemu se radi? 

Nekada se smatralo da je najaktivnija komponenta Glycirrhizin ili Glycirrhizinska kiselina, mateerija koja slatkom korenu daje snažan sladak ukus, 50 puta jači od šećerne treke. Međutim pokazalo se da posle duže upotrebe Glycirrhizin daje štetne posledicekod osoba sa visokim krvnim pritiskom, kod osoba koje koriste neke lekove,npr. Digitalis i kod trudnica.

Najnovija naučna istraživanja pokazala su da mnogobrojna lekovita dejstva likorisa ne potiču od glycirrhizina nego od FLAVONOIDA. Dr. Leung, koji je stvotio ovaj proizvod,  objasnio je da se ekstrakcijom odstranjuje glycirrhizin.  


Način upotrebe:

1 do 3 tabl. dnevno posle jela,kada nema nekih većih oštećenja organizma, gde se preporučuju veće količine ovog proizvoda.


Uticaj / Delovanje:

FOREVER LYCIUM PLUS je kao  antioksidans 40 puta jači od C vitamina i 100 puta jači od E vitamina i moćna je dopuna našem arsenalu antioksidanasa: A BETA CARE, APSORBENT C,kao i svim ostalim proizvodima iz našeg programa. Preporučuje se za popravljanje oštećenja prouzrokovanih delovanjem slobodnih radikala i za jačanje regenerativne sposobnosti našeg organizma, kao i za obnavljanje našeg organizma koje se odvija iznutra prema spolja.

Sadrži 150 aktivnih elemenata za optimalno zdravlje: aminokiseline, vitamine, beta-karotin, polisaharide, ugljene hidrate, masti, proteine.

FOREVER LYCIUM PLUS - pomaže kod:

- detoksikacije organizma,

- sprečava nus-pojave kod hemio i zračne terapije, 

- usporava proces starenja,

- poboljšava vid,

- čisti krvne sudove,

- regeneriše tkivo,

- protiv umora, 

- jača organizam, 

- kod opekotina i smrzotina,

- protiv slobodnih radikala,

- 40 puta jači od C vit.,

- 100 puta jači od E vit.

Posebne Napomene:

Sastav: Lycium (kinesko voce) plod 300 mg,

            Licorice - koren ekstrakt 37,5 mg,

mikrokristali celuloze, stearinska kiselina, magnezijum stearat.


Preporučena doza:

1 - 3 tbl. dnevno posle jela


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net