Forever Ginko Plus

Gingo Biloba hrana misli

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Jedinstvena mešavina četiri Kineske biljke. Ekstrakt lišća Ginko bilobe kao glavni sastojak je kombinovan sa reiši gljivom, bobicama šisandre i sušenim Fo-Ti-jem. Sadrži flavonoide i terpenoide koji jačaju kapilare i deluju kao antioksidanti. Istorija od 5 vekova upotrebe Ginka govori u prilog ovog legendarnog " TONIKA ZA MOZAK " ojačanog najkvalitetnijim sastojcima, koji u sadejstvu pojačavaju efekat.

 
Forever Ginko Plus

 


Cena:

42,68e


Pakovanje:

60 kaps

 
Šifra proizvoda:

# 73


Bodovna vrednost:

0,141

 

Opis proizvoda:

Ginko biloba je najstarija biljka na planeti Zemlji, zovu je-Hrana misli. Ona je nastanjivala zemaljske prostore pre više od dvesta miliona godina, u doba dinosaurusa i od tada se bitno nije izmenila. Naučnici smatraju da je to izuzetno otporan i prilagodljiv živi fosil.Pojedini primerci su stari 4000 godina.

Ginko biloba je izuzetno otporna na sve vrste zagađenja, virusa, mikroklimatskih poremećaja, pa čak i različitih vrta prirodnih i veštačkih zračenja. Postoji podatak da  je nekoliko primeraka koji su bili izloženi uticajima atomskog zraćenja u Hirošimi živi i danas. Nepotrebno je  isticati da su oni jedina preživela flora ove katastrofe. Ovo je i glavni razlog zašto su joj naučnici poklonili toliko vremena. 

Moderna medicinska nauka priznaje svestrana svojstva ginka,kako u očuvanju zdravlja, tako i u lečenju mnogih poremećaja.Ginkobiloba je u Evropi najpopularnije i najšire korišćeno prirodno sredstvo;samo u Nemačkoj je u 1988 godini izdato preko pet miliona recepata ginka.

Istraživači lekovitih svojstava ginka najviše ističu njegova snažna ANTIOKSIDATIVNA svojstva, koja potiču od visokog sadržaja flavonoida.Lišće ginko bilobe pored ostalog sadrži flavonoide-prvenstveno: kempferol,kvercetin, izoramnetin i druge glikozide, proantocijanine, terpene, neoflavaonidnog porekla i to: bilobalid i ginkgolide A, B i C : lignine,eterična ulja i tanine.

Sastav / Sadržaj:

Ginko biloba 30 mg (ekstrat 1500mg lista) podstice gotovo sve mozdane aktivnosti. Poboljšava moć koncentracije, otklanja potištenost (depresivne tegobe, naročito kod starijih osoba) i osećanja teskobe (anksioznost), može da predupredi migrenozu glavobolju, a ispoljenu brzo da otkloni. Značajno poboljšava moždanu cirkulaciju i pošto podstiče sintezu dopamina, povoljno utiče i na Alchajmerovu bolest. Ponovo uspostavlja narušene regulatorske mehanizme  održavanja krvnog pritiska , te kod osoba sa sniženim krvnim pritiskom (hipotenzija) isti povišuje, a kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom (hipertenzija)  dovodi do njegovog sniženja. Verovatno pozitivna dejstva u lečenju staračke nagluvosti , često otklanja tvrdokorne vrtoglavice (vertigo) , hronično zujanje u ušima (tinitus) i veoma povoljno deluje u lečenju oštećenja mrežnjače (retinopatija), posebno kod dijabetesnih i bubrežnih bolesnika. Pošto značajno poboljčava cirkulaciju , povoljno utičena bolesti koronarnih krvnih sudova i miokrada, perifernu cirkulaciju , kako vensku tako i arterijsku. Pored toga što uspostavlja tonus krvih sudova (reguliše tonus) i sprečava sklonost ka stvaranju krvnih ugrušaka (trombozu), inhibiše zapaljenske reakcije, pa ubrzava otklanjanje tegoba nastalih inflamatornih bolesti, veoma olakšava tegobe asmatničnih bolesnika. Podpomaže periferno iskorišćavanje glukoze i time povoljno utiče na tok bolesti kod djabetičara. Pospešuje prokrvljenost i detoksikacionu funkciju jetre, poboljšava bubrežnu cirkulaciju i funkciju.

Sva navedena dejstva izrazito povoljno utiču na opšte stanje starijih osoba, povećava se mentalna sposobnost i fizička kondicija, a koža dugo ostaje jedra i elastična.

U studiji koja je ispitivala efekte ginka, vršeno u grupi od 303 bolesnika starije životne dobi, koji su bolovali od različitih cirkulatornih oboljenja , primenjivan je ekstrat ginka u dnevnoj dozi od 150 mg u trajanju od 12 nedelja. Na kraju tretmana, kod 71% lečenih osoba došslo je do značajnog poboljšanja opšteg stanja, nestali su ili su se ublažili vodeći simptomi, kao što su : nedostatak snage, zamor, vrtoglavica, smanjena fizička sposobnost, glavobolja, depresija, nervoza, smetnje memorije i moći koncentracije.

Jedan od možda najzanimiljivijih rezultata istraživanja o primeni ginka (publikovan 1989) odnosi se na uspehe u lečenju impotencije vaskularne geneze. Autori reference su u grupi od 60 bolesnika sa erektivnom disfunkcijom primenjivali ekstrat ginka u dozi od 60 mg dnevno, u trajanju od 6 meseci. Na kraju tretmana kod 50% bolesnika došlo je do poboljšanja penilne vaskularizacije.

Ioako je spektar blagotvornih dejstava ginko-bilobe svakim danom širi, a njegov ekstrat jedan od najpreporučivanijih biljnih dodataka ishrani, naučnici smatraju da još  nisu došli do konačnog spiska njegove lekovite palete.

Reiši gljiva  (Ganoderma lucidum) 210 mg je naročito omiljeni specijalitet na Dalekom istoku. Najnovija istraživanja su pokazala da zaustavlja rast zloćudnih tumora kod životinja. Naravno, da li tako deluje kod ljudi potrebna su još mnoga ispitivanja, ali do sada je dokazano njeno snažno antihistaminsko delovanje, zatim snižava nivo holesterina i sprečava stvaranje  ugrušaka krvi , jača imunološki sistem. 

 

Kineska šisandra (Sclusandra chinesis) 130 mg , je biljka koju Kineskinje vrlo visoko cene i koriste je za povećanje libida i kao tonik za podmlađivanje, muškarci za potenciju. Nekada je bila jako retka i skupa. Za vreme carevine mogli su je nabaviti samo velikaši. Šisandra se, kao i ginseng, svrstava u red adaptogena. Kao takva pojačava fizičku izdržljivost i smanjuje osećaj umora. Pojedini  naučnici pripisuju joj i svojstvo antidepresiva. 

Fo-ti (Polygonum multiflorum) 110 mg ili HI SU VU. Kinezi joj pripisuju tajnu dugog života i kažu za nju da je to biljka koj apodmlađuje i da zahvaljujući njoj mogu da sačuvaju mladalačku životnu snagu i energiju. Pojačava gustinu i rast kose i sprečava da ona posedi. Prema kineskim naučnicima FO-TI sprečava pojavi tumora, pojavu ugrušaka krvi i jača srce. 

Način upotrebe:

Pije se ujutru i uveče posle jela po jedna tableta, a u zavisnosti od potrebe organizma uz doktorsku konsultaciju može se i povećavati dnevna doza.


Uticaj / Delovanje:

Do danas su izvršena mnogobrojna ispitivanja u pogledu biološko-biohemijskih svojstava ove zaista čudesne biljke. Najinteresantniji objavljeni rezultati su vezani  za sledeća polja primene ginka: 

-uticaj ginka na moždane funkcije

-uticaj na sintezu i lušenje dopamina (važan neurotransmiter u mozgu).

Zna se da stanje hroničnog stresa može da izazove simptome slične Alchajmerovoj bolesti, kao što su gubitak memorije i pogoršanje mentalnih sposobnosti. Takođe je utvrđeno da produženo stanje stresa može da pojača karakteristične znakove starenja mozga. U stresu se proizvodi kortizol, koji omogućava pojačanu mentalnu i fizičku izdržljivost, da bi mogao organizam da podnosi dodatni pritisak. Povišeni kortizol je pronađen i kod obolelih od Alchajmerove bolesti.

-efekat na lezije mrežnjače (retine)

-tretman migrenoznih glavobolja,

-vrtoglavica (vertigo)

-hronično zujanje u ušima (tinitus),

-uticaj na nagluvost,

-tretman perifernih i koronarnih vaskularnih oboljenja,

-lečenje impotencije,

-uticaj na bolesti zapaljenske prirodr (inflamatorne procese),

-tretman hemoroida,

-lečenje alergijske astme.


Posebne Napomene:

 Ne davati deci u razvoju.


Preporučena doza:

Pakovanje sadrži 60 tableta

Kada smo zdravi piti po jednu ujutru i uveče.

 Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net