Forever Calcium

Kalcijum Magnezijum D3

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Novi, poboljšani, Forever Calcijum pruža klinički dokazane količine kalcijuma, magnezijuma, cinka, mangana, bakra i vitamina C i D, koji s neophodni za održavanje pravilne struktre i funkcionalnosti kostiju.

Forever Calcium

 


Cena:

32.84e


Pakovanje:

90 tbl


Šifra proizvoda:

206


Bodovna vrednost:

0.109

 

Opis proizvoda:

Nauka je dokazala da sa starenjem opada i naša sposobnost apsorcije kalcijma. U stvari, neki izveštaji ukazuju da naša sposobnost apsorbcije  kalcijuma iz naše ishrane pobada za 60%, od detinjstva do odraslog doba.

Snaga vašeg tela zavisi od jačine vaših kostiju. Foreverov novi oblik kalcijuma, di-kalcijum malat, je najefikasnijii u izgradnji optimalne koštane mase, jer duže ostaje u krvi i ometa prirodnu pH ravnotežu želuca. Pored toga, ova zaštićena mineralna mešavina je zapreminski manja i lakše se apsorbuje od naše predhodne formule. 

Procene pokazuju da je veliki procenat ljudi netolerantno na laktozu u mleku i nije u stanju da je svari, što opet blokira resorbciju kalcijuma.

- Kalcijum je veoma važan mineral koji u masi našeg tela učestvuje sa 2%. Najviše ga ima u zubima i kostima, dok se ostatak nalazi u nervnim ćelijama, endokrinom sistemu, krvi i ostalim telesnim tečnostima. Doprinosi zdravlju srca i zategnutost mišića, važan je za održavanje  kiselo-alkalne ravnoteže, prenos nervnih impulsa, koagulaciju krvi, smanjenju alergijskih reakcija...

Magnezijum pored toga što je važan da obezbedi dobro resorbovanje kalcijuma je mineral koji je važan za pravilan rad nerava i mišića (opušta mišiće), kao i za pretvaranje šećera iz krvi u energiju. Takođe je poznat i kao antistresni mineral, te pomaže u suzbijanju depresivnih stanja. Sprečava nastajanje naslaga kalcijuma naslaga u krvnim sudovima, kao i kamena u bubregu i žuči.

- Mangan pomaže u otlkanjanju umora, poboljšava reflekse u prevenciji osteoporoze, poboljšava pamćenje i smanjuje nervnu razdražljivost. 

- Bakar potpomaže normalan rast i razvoj, u kombinaciji sa drugim elementima, jača odbranu organizma. 

- Cink, Esencijalan za rast i kontrolu hormona, pomaže u ozdravljenju, važan za fetus u toku trudnoće, jača imuno sistem, komponenta je preko 200 enzimskih supstanci, važan za nervnu stabilnost. 

- Vitamin D je neophodan u stvaranju koštane mase, povećava iskorišćenje kalcijuma i magnezijuma u telu, kao i asimilaciju vitamina A.   

- Vitamin C ima antioksidativno i imunostimulativno dejstvo, važan za sintezu kolagena, čini kosti, kožu i zglobove čvrstim i jakim, ubrzava zarastanje rana.

 


Sastav / Sadržaj:

Novi, poboljšani, Forever Calcijum koristi patentirane,superiorne oblike kalcijuma i drugih minerala visokih performansi koji obezbeđuju maksimalnu apsorpciju. U borbi protiv opadanja naše sposobnosti apsorpcije kalcijuma, koja dolazi sa starenjem, ovaj kompleksni suplement je od vitalnog značaja da bi ste se zaštitili od gubitka koštane mase. Sadrži: kalcijum, magnezijum, cink, bakar, vitamine C i D ; Obezbeđuje laku apsorpciju i maksinalnu podršku celom organizmu ; Forever Calcijum može da vam pomogne da se osećate sigurnije, jer se, u održavanju svog zdravlja, oslanjate na najkvalitetnije suplemente.


Način upotrebe:

Uzimajte 3 do 4 tablete dnevno kao dodatak ishrani.


Uticaj / Delovanje:

Maksmalna apsorpcija kalcijuma i zaštita od gubitka koštane mase.


Posebne Napomene:

Pakovanje : 90 tableta, čuvati na suvom mestu,obavezan u meno i andro pauzi.


Preporučena doza:

Porcija 4 tablete, 2 ujutru, 2 uveče;  22 porcije u pakovanju; Količina u porciji  % RDI : Vitamin C (kalcijum ascorbat) 60mg  100%; Vitamin D (holekalciferol)  800 IU  200%; Kalcium (di-kalcium malat)  1000mg  100%;  Magnezium (magnezium oksid i di-magnezium malat)  400 mg  100%; Cink (cink glicinat helat)  6mg  40%; Bakar (bakar glicinat helat)  1mg  50%; Mangan (mangane glicinat helat)  2mg  100%. Ostali sastojci: silifikovana mikrokristalna celuloza, croscarmellose sodium, stearinska kiselina, natrijum karboksimetilceluloza, dekstrin, prirodne arome,dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca, natrijum citrat.

 
Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net