Forever Artic-Sea Super Omega 3

Omega 3 iz ribljeg i omega 9 iz maslinovog ulja

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Forever Arctic Sea - nov i poboljšan, Super Omega-3, prirodno riblje ulje i ulje liganja sa maslinovim uljem

 
Forever Arctic Sea - Omega 3, Omega 9.

 


Cena:

37,27e


Pakovanje:

120 kapsula


Šifra proizvoda:

376


Bodovna vrednost:

0,127

 

Opis proizvoda:

Nov i poboljšan Forever Arctic Sea sada sadrži autentičnu mešavinu ulja liganja koje je bogato DHA, prečišćeno Omega-3 riblje ulje (sardela, losos, bakalar) i maslinovo ulje bogato oleinskom kiselinom. Ova jedinstvena mešavina je ekskluzivna za Forever Living i obezbeđuje ne samo 33% više DHA dnevno,  već stvara i savršenu ravnotežu DHA i EPA za postizanje optimalnog zdravlja. Presdna ravnoteža Omega-3:Omega-6, Kad je reč o omegama, većina ljudi ne razume u potpunosti važnost ravnoteže. Istorijski posmatrano, nutritivno izbalansirana ishrana sadrži zdrav odnos  omega u razmeri 1:1 pa do 1:4 DHA:EPA. Na žalost, ishtana uglavnom sadrži nezdrave koncentracije Omega-6 koje najčešće potiču iz pržene hrane, biljnog ulja, zamena za buter, životinjske masti poreklom od  životinja koje su hranjene žitaricama i druge moderne obrađene hrane. Osim toga ishranom se uglavnom unosi malo ribe, i Omega-3 masnih kiselina, čime se stvara nezdrav odnos Omega-6: Omega-3 čak i do 30:1!!! Ključ povratka na zdrav odnos DHA:EPA je povećanje unosa Omega-3 i smanjenje unosa Omege-6.

 


Sastav / Sadržaj:

Forever Arctic Sea je poboljšan ne samo u smislu povećanja ukupne količine Omega-3 po porciji, već po veoma značajnom povećanju količine DHA po dozi. DHA Omega-3 se prirodno nalazi u celom telu ali je najviše ima u mozgu, očima i srcu. I kao što je kalcijum  neophodan za izgradnju jakih kostiju, DHA obezbeđuje ćelijama mozga, retine i srca, kao i drugim delovima nervnog sistema, da se pravilno razvijaju čitavog zivota. Osim toga, unos DHA povezan je sa smanjenjem rizika od mentalnog propadanja do koga dolazi usled starenja.  Ostale masne kiseline ne pokazuju ovu vezu.


Način upotrebe:

 Nedavno sprovedena klinička ispitivanja su dokazala da redovno uzimanje Arctic Sea značajno snižava sadržaj holesterola i trglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utiče i na odnos  HDL/LDL (dobrog i lošeg holesterola). Takođe je dokazano da unošenje esencijalnih masnoća smanjuje rizik od pojave kancera, srčanih oboljenja, alergija, artritisa, ekcema, psorijaza, depresije, staračke demencije, zamora, infekcija, PMS-a. Lista poremećaja skopčanih sa njihovim nedostatkom je svake godine sve veća.

Uticaj / Delovanje:

 

Posebne Napomene:

Sprovedena klinička istraživanja su dokaza la da redovno uzimanje Artic Sea značajno snižava sadržaj holesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utiče na odnos HDL-LDL (dobrog i lošeg holesterola). Takođe je dokazano da unošenje esencijalnih masnoća smanjuje rizik od pojave kancera, srčanih oboljenja, alergija, artitisa, ekcema,psorijaza, depresije, staračke demencije, zamora, infekcija, PMS-a. Lista poremećaja skopčanih sa njihovim nedostatkom svake godine je sve veća.

- Uobičajna srazmera Omega - 3 koja imitira ishranu bogatu morskom hranom.

- Prirodne citrusne arome daju prirodan ukus i ublažavaju aromu ribe.

- Odgovorna proizvodnja uz očuvanje okeana.

- Čist izvor EPA i DHA.

Sastav: EPA (Eikozapentaenoinska Kiselina) 200mg, DHA (Dokozaheksaenoinska kiselina) 200mg, Oleinska kiselina (iy maslinovog ulja) 100mg, Vitamin E 1IU, prirodno riblje ulje, ulje lignji, želatin, maslinovo ulje, glicerin, destilovana voda, ulje limuna (prirodna aroma), ulje limete (prirodna aroma) i d-alfa tokoferol. Pakovanje : 120 mekih kapsula (60 porcija).


Preporučena doza:

Uzimajte 2 meke kapsule uz obrok ili vaš omiljeni Aloa Vera napitak, dva do tri puta dnevno, kao dodatak ishrani.


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net