Forever Active HA

Podmazuje zglobove, čuva epitel

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Jedinstvena formulacija hijaluronske kiseline (HA) molekula male težine, sa hidrantnim i lubrikantnim svojstvima, uz dodatak ulja đumbira i kurkume koji su vekovima korišćeni u Kini za održavanje zdravog funkcionisanja zglobova. Najmoćniji dodatak ishrani sa hidratantima namenjen zglobovima i koži.

 
Forever Active HA

 


Cena:

40,97e


Pakovanje:

60 tableta


Šifra proizvoda:

#264


Bodovna vrednost:

0,121

 

Opis proizvoda:

Forever aktive Ha obezbeđuje jedinstvenu hijaluronsku kiselinu male molekularne mase, sa hidratantnim i podmazajućim dejstvom što ga uz dodavanje ulja đumbira i kurkume čini jednim od najmoćnijh prirodnih perparata namenjenih za održavanje pravilnog rada zglobova i vlažnosti kože na tržištu.

Hijaluronska kiselina (HA) je posebni protein koji naše telo proizvodi radi ublažavanja trenja u zglobovima i mišićima kao i obezbeđivanju potrebne vlažnosti kože.

Starenjem organizam proizvodi sve manje i manje količine HA. Smanjenjem količine HA naši zglobovi ostaju bez prirodnog podmazivanja a koža postaje gruba i suva. Do nedavno HA je morala biti unošena injekcijama zato što probavni sistem nije mogao da apsorbuje u prirodnom obliku ,ali zahvaljujući  INJUV procesu HA se sada može koristiti oralno. Kineski travari vekovima koriste đumbir i kurkumu da pomognu ispravno funkcionisanje zglobova.

Značaj hijaluronske kiseline je u tome da sa drugim komponentama učestvuje u izgrađivanju hrskavica. Kod hroničnih , upalnih procesa (osteoartritis) dolazi do razgradnje hijaluronske kisline i oštećenja hrskavica, a time se smanjuje i elastičnost i pokretljivost zglobova. Hijaluronska kiselina se nalazi u vezivnim tkivima , u hrskavici, u sinovijalnoj tečnosti (tečnost oko zglobova, koja ih podmazuje).

Ova kiselina može vezati velike količine vode, do 1000 puta svoju težinu, pa je značajan sastojak u kozmetičkoj industriji, jer dovodi do povećanja elastičnosti kože.

HA je takođe i jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa) koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora

infektivnih agenasa (bakterija i virusa). 

Njegova uloga je da održava mukus u želatinnoznoj formi i time zadržava milekule koje prave ćelije epitela u cilju uništavanja mikroorganizama i omogući efikasnu odbranu.

Primena hijaluronske kiseline je odobrnea kao zvanična metoda u terapiji osteoartritisa u Americi. Ispitivano je usvajanje hijaluronske kiseline posle primene oralnim putem i već posle prve primene, istraživanjima je utvrđeno prisustvo suplementovane hijaluronske kiseline u zglobovima.Ovim istraživanjima ustanovljeno je da oko 4,5 miliona molekula hijaluronske kiseline dospeva u svako koleno posle oralne primene svega 3mg ove kiseline.

 


Sastav / Sadržaj:

Porcija: 2 tablete , porcija u pakovanju: 30 

Injuv kompleks hijaluronske kisline ( obezbeđuje 9% hijaluronske kiseline molekula maletežine iz natrijum hijaluronata)

Đumbirovo ulje (Zingber officinale) ( koren)

Kurkum (Curcuma longa) u prahu ( koren) (95% kurkumin)

Ostali sastojci : Sojino ulje,želatin,žuti pčelinji vosak, maltodekstrin, prečišćena voda, cink oksid i lecitin.


Način upotrebe:

...


Uticaj / Delovanje:

...


Posebne Napomene:

...


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net