Forever Absorbent-C

Prirodni vitamin C sa prouženim delovanjem

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Apsorbent C- specijalni C vitamin; vitamin antioksidant najneophodniji u našoj ishrani

 
Forever Absorbent-C

 


Cena:

23,84e


Pakovanje:

100 tbl


Šifra proizvoda:

48


Bodovna vrednost:

0,079

 

Opis proizvoda:

Vitamin C se već dugo vremena vezuje za dobro zdravlje. Nauka nas je snabdela celom listom korisnih dejstava vitamina C, najpoznatijih od svih vitamina. Snažan antioksidans koji formira deo odbrambenog sistema organizma protiv štetnih efekata slobodnih radikala, detoksikuje zagađivače i čisti od kancera i srčanih oboljenja. Neophodan je za očuvanje zdravog vezivnog tkiva jer učestvuje u produkciji kolagena (čini kosti, kožu, i zglobovečvrstim i jakim). Učestvuje u proizvodnji antistresnih hormona. Vitamin C je rastvorljiv u vodi i lako se izbacuje iz organizma. Kako ljudi, za razliku od većine životinja, nisu u stanju da stvaraju sopstveni vitamin C, moraju ga uzimati kroz hranu, sokove i dodatke ishrani kao što je Apaorbent-C.Potreba za odgovarajućim nivoom vitamina C je očigledna. Naučnici nas obaveštavaju da jedna popušena cigareta uništava 25 mg vitamina C. Stres, uzimanje lekova, faktori spoljne sredine (uslovi života), svi zajedno jako iscrpljuju zalihe vitamina C u telu.  


Sastav / Sadržaj:

Apsorbent C - sa zobenim mekinjama je izvanredan dodatak ishrani. On je izvanredna kombinacija dva vitalna hranljuva sastojka u jednom pogodnom proizvodu. Svezani u matričnim sastavu, razvijeni kroz jedinstven proces, obezbeđuju efikasan sistem raznošenja koji omogućava organizmu da (iskoristi) apsorbuje svih 60mg vitamina C iz svake tablete.


Način upotrebe:

Da bi smo osigurali da se svih 60 mg vitamina C u svakoj tableti apsorbuje, mi smo ga pomešali sa 500 mg zobenih mekinja. Ispitivanja pokazuju da rastvorljuva vlakna iz zobenih mekinja pomažu održavanju zdravog holesterola u krvotoku. Rastvara se 12 h u tankom crevu. Tabletice se žvaću i to pre jela.


Uticaj / Delovanje:

Apsorbent C : poboljšava metabolizam, ćelijsko disanje, ubrzava proces zalečenja rana i izgradnju vezivnog tkiva, izgradnju kostiju i hrskavice, učestvuje u sintezi hormona nadbubrežne žlezde, pruža zaštitu od stresa, omogućava bolju apsorpciju gvožđa, poboljšava sazrevanje crvenih krvnih zrnaca, smanjuje nivo holesterola, pruža zaštitu od kancerogenih materija, usporava nastanak mrene (katarakte). Vitamin C iz ovog proizvoda potiče iz kore pomorandže, što je izuzetno važno, jer sadrži velike količine bioflavonoida koji doprinose očuvanju integriteta zidova krvnih sudova i sprečavaju prevremenu razgradnju vitamina C.


Posebne Napomene:

Nedostatak vitamona C može imati za posledicu  pucanje kapilara i krvarenje desni. Sastav: zobene mekinje 500mg, sorbitol, med, askorbinska kiselina, prirodni ukus pomorandže, bioflavonoidi iz citrusa (tropsko voće), papaja, silicijum dioksid. Ne sadrži šećer, zaštitna sretstva, škrob niti veštačke boje.  Na preporučenu dozu (3x1) kod pušača na svaku 3 cigaretu dodati minimum još jednu tableticu. Rok trajanja 4 godine.


Preporučena doza:

Uzimati 3 x 1 tbl dnevno. Izgrickati pre jela.


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net