Aloe Vera Lotion

Plava krema za vene, otoke, hematome

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Ale Vera Lotion - Izuzetan hidtantni i umirujući proizvod za lice i telo. Kombinacija 66.5% čistog stabilizovanog AVgela, ulja jojobe, kolagena, elastina i vitamina E. Blagog je mirisa i dugotrajnog dejstva. Veoma brzo vraća koži PH ravnotežu, čineći je nežnom i mekom.

 
aloe lotion

 


Cena:

20.20e


Pakovanje:

Tuba 118g

 

Šifra proizvoda:

#062


Bodovna vrednost:

0,067

 

Opis proizvoda:

Međunarodni Naučni Savet ALoe ( IASC ) potvrđuje da proizvod sadrži čistu Aloe Veru. Ovo je jedan od naših prepoznatljivih proizvoda. Univerzalna koncentrovana krema za kožu sa jojobinim uljem i vitaminima C i E koja hidrira i umiruje kožu. Kolagen i elstain se dodaju ovoj finoj smeši da pomognu u održavanju gipke i elsatične kože.

Sastav / Sadržaj:

Sadrži približno 75% Aloe Vera gela, ulje jojobe, ulje koštice kajsije, ekstrat kamilice, vodo-rastvoriv kolagen, hidrolizovan elastin, alantoin, vitamine  E i C, stearinska kislina, glicerinska kiselina, lantoin, oleinska kiselina, doktril adipat, oktol stearat, natrium hialuronat, natriun PCA, lanolin alkohol, metilparaben, propilparaben, miris.


Način upotrebe:

Mazati u takom sloju posle tuširanja, tri puta dnevnou tri sloja (namazati, sačekati da se upije, pa  ponoviti još dva puta, tako 3 puta na dan). , najbolje u kombinaciji sa firstom. Na polu vlažnu kožu utrljati kremu.


Uticaj / Delovanje:

Delovanje ove kreme je  univerzalno. Donosi olakšanje kod svraba, kod bolova u nogama ( upaljene vene i hemoroidi koji ne krvare ), za masažu umornih nogu,  smanjuje otoke čak i kod problema sa gihtom, smanjuje bolove kod ,, TENISKOG LAKTA ,, ujeda insekata, dermatomikoze, bolova glave, opekotina od sunca, izuzetna za hidratisanje kože posle sunčanja, problema sa bubuljicama, stimuliše regeneraciju suve i ispucale kože. Može se koristiti u kombinaciji sa Firstom ili Aktivatorom.


Posebne Napomene:

Važno je da pre na  nošenja kreme koža bude čista, jer Aloe Vera lekoviti sastojci prodiru jako duboko, do sedme dubine tkiva. Tako i leče, odnosnoprvo se vide rezultati kod dubinskih vena, pa vena ispodpovršinekože, zatim čvorovi i vene na površinii tek na kraju kapilari (za kapilare treba uporno mazati više meseci).


Preporučena doza:

Mazati koliko možete u toku dana, najmanje ujutru i uveče


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net