Aloe Vera Gelly

Zelena krema za rane ekceme

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Dehidrirana aloa u želeu, za spoljnu upotrebu , za sve promene na koži i sluzokoži, ide na otvorenu ranu, ( npr. dekubitalna ) prva pomoć kod paradentoze, vaginalno tamponiranje ( bilo kakve promene da postoje ),  smiruje svrab kože, ekcem i psorijazu, uništava mikroorganizme...

 
gelly[1].png

 


Cena:

2,611.40 RSD


Pakovanje:

Tuba 118g


Šifra proizvoda:

#061


Bodovna vrednost:

0.067

 

Opis proizvoda:

Aloe Vera gelly je želatinasta varijanta Aloe Vera Gela. Sadrži 100% čist stabilizovan Aloe Vera gel, uz dodatak prirodnog E i C vitamina kao i alantoina, deluje umirujuče. čini da koža postane glatka i zategnuta. Zahvaljujući svom sastavu, žele se lako apsorbuje i time ubrzava proces ozdravljenja epitela.


Sastav / Sadržaj:

Stabilizovani Aloe Vera Gel, DI oda, Glicerin, trietanolamin, karbomer, tokoferol (E vitamin) alantoin (gavez), askorbinska kiselina (vitamin C), diazolidin urea, metilparaben.


Način upotrebe:

Na prethodno očišćenu kožu nanesite Aloe Vera žele u potrebnoj količini. Ponovite postupak po potrebi. Kada se koristi u tretmanu rane istu je potrebno prethodno dobro isprati vodom pa zatim isprskati Aloe First da dezinfikuje i zaustavi krvarenje (ako nemate Firs ili Aktivator upotrebiti 3% hidrogen ili pak alkohol) pa kada krvarenje stane na ranu naneti sloj Aloe želea i zaviti sterilnim zavojem ili staviti flaster na koji ste prethodno takođe naneli sloj Aloe želea. Postupak ponoviti više puta u toku dana.


Uticaj / Delovanje:

Aloe žele pomaže u lečenju : raznih vidova povreda, opekotina, oderotina, dermatomikoze, migrene, hemoroida, plikova, bolova zuba,, paradentoze, infekcije uva, upale stopala, ojeda, dekubitusa, žuljeva, kurijih očiju, upale probušenih uđiju, ćelavosti, ujeda insekata, ojeda od pelena kod novorođenčeta, bubuljica, grčeva (na nogama), svraba ...


Posebne Napomene:

Pod dejstvom Aloe Vere Vaš imuni sistem počinje da gura i izbacuje nečistoće iz dubine rane na površinu. Ovo ume da uplači bolesnike posebno kod velikih gnojnih rana (dekubita) pacijenata koji dugo leže. Kada počne izbacivanje gnoja pacijenti se uplaše da im se stanje ne pogoršava, pa akose ne obrate za savet obavezno pretstaju sa tretmanom. Naravno da o pogoršanju nema ni govora, rana se ne može zatvoriti dok god sav gnoj i druge nečistoće (trn, krhotine stakla...) ne izbace na površinu.

Pacijenti veoma hvale ovaj novi proizvod za lečenje na bazi aloje jer brzo uklanja bol, a upale i otoke za kratko vreme smiruje. Uništava spore mikroorganizama i ubrzava ozdravljenje oštećenog tkiva. Aloe Vera žele se apsorbuje brzo i bez tragova.

Za ovaj prirodni Aloe Vera proizvod važe , uglavnom , sve karakteristike kao za Aloe Vera Aktivator odn. Aloe First.

Međutim, ovaj proizvod se bolje može primeniti u slučajevima kada jepotreban i zavoj. Usled želatinozne strukture, dobro prijanja uz oštećeno mest, te je samim tim i delovanje duže. Pre na nošenja kreme poželjno je površinu kožetretirati Aloe Firstom ili Aloe Aktivatorom. Obzirom da ne sadrži masne materije, može se primenjivati i u takvim upornim slučajevima kao što su razne bubuljice, herpes, seboreične površine.

Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net