Aloe Moisturizing Lotion

Lila hidrantna krema

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Idealni dubinski hidrantni losion za lice i telo. Mešavina 36% stabilizovanog AVgela, alantoina, ulja koščice kajsije, ulja jojobe, hidroliziranog elastina i rastvorljivog kolagena sa prirodnim vitaminima: A, C, E. Smiruje i vlaži kožu.

 
Aloja

 


Cena:

20.20e


Pakovanje:

Tuba 118g


Šifra proizvoda:

#063


Bodovna vrednost:

0,067

 

Opis proizvoda:

ALOE MOISTURIZING LOTION je savršeno sredstvo za hidrataciju kože, izrađeno od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela uz dodatak kolagena i elastina. Ovo jedinstveno sredstvo za hidrataciju štiti kožu, vraća joj neophodnu vlažnost i održava prirodnu pH ravnotežu, pri čemu sprečava isušivanje od vetra i sunčevih zraka. Usled sposodnosti rehidratacije, koža postaje nežna, glatka i elsatična. Idealan je za negovanje kože lica, ruku i tela. Istovremeno je i izvrsna kao podloga za šminku. Ovaj naš proizvod izrađen po novoj recepturi, još uspešnije potpomaže apsorpciju vode.

Zahvaljujući izuzetnoj sposobnosti hidratacije, kombinovanom dejstvu elastina i kolagena, uz pomoć najfinijih ulja i vitamina ovaj losion će učiniti da koža postaneglatka, sveža i baršunasta.


Sastav / Sadržaj:

Stabilizovan Aloe Vera Gel, sterainska  kiselina, C12-15 alkilbenzonat, glicerin-stearat, hidratisani polisobuten, metilglucetro, sorbit, ulje koštica kajsije, hidrolizirani elsatin, jojoba ulje, tokoferol (prirodni  E vitamin) , natrijum hialuronat, natrijum PCA, ekstrat kamilice, alantoin, propilparaben, aromatična sredstva.

Način upotrebe:

Nakon nanošenja na lice , ruke, telo kremu blago umasirati, sve dok se potpuno ne upije u kožu. Ako se koristi kao podloga za šminku, ne treba čekati da se potpuno upije već treba ostaviti tanak sloj.


Uticaj / Delovanje:

U vodi rastvorljiv kolagen - koji je glavni sastojak  vezivnog tkiva mlade kože -tokom godinapostaje sve manje rastvorljiv, što utiče i na sposobnost kože da sadrži vlažnost odnosno svežinu. Vezivno tkivo donjih slojeva kože postaje manje elsatično, koža postaje suva i pojavljuju se crtice i bore, karakteristične za staru kožu.

Elastin je drugi (posle kolagena) po važnosti sastojak vezivnog tkiva. Sposobnost istezanja i skupljanja molekula vodeu njegovom sastavu čini kožu zategnutom, a starenjem se ova karakteristika gubi usled postepenog smanjenja količine elastina.

Aloe Losion za lice reguliše vezivanje vode i uspostavlja poremećenu ravnotežu.

Upotrebom ove izuzetno efikasne emulzije postižete mladalačku zategnutost i svežinu kože.


Posebne Napomene:

Kažu da je za kožu do 25 godina, ali mi se žene švercujemo, tako da mogu i starije dame da je koriste, i još nešto,odlična pomoć za nekrvareće ekceme.


Preporučena doza:

 Mazati 2 do 3 puta dnevno.


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

063/88-41-499
info@alojavera.net