Aloe Heat Lotion

Crvena krema za reumatske bolove

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Ovaj losion za zagrevanje sadrži sredstva za omekšavanje kože koje sadrži i ALoe Lotion uz dodatak zagrevajućih sastojaka - mentola i ulja eukaliptusa, kao i 35,9%  aloe vere, koji su idealni za oslobađanje od stresa i napetosti. Opušta zategnute mišiće i smiruje upaljene nerve.

 
aloe-heat-lotion.jpg

 


Cena:

20.20e


Pakovanje:

Tuba 118g


Šifra proizvoda:

#064


Bodovna vrednost:

0.067

 

Opis proizvoda:

 Crvena krema za zagrevanje mišića i opuštanje upaljenih nerava.


Sastav / Sadržaj:

100% stabilizovani Aloe Vera gel, destilovana voda, metil salicilat, propilen glikol, glicerin stearat, cetil alkohol, mentol, trietanolamin, eukaliptusovo ulje, ulje koštice kajsije, petrolatum, susamovo ulje, lanolin, jojoba ulje, oleinska kiselina, PEG-100 stearat, karbomer, alantoin, lanolin alkohol, askorbinska kiselina, diazolidinil - karbamid, metilparaben, propilparaben.


Način upotrebe:

Kod sportskih povreda, kao npr. istegnuća mišića , grčeva, nagnječenja, udaraca, iščašenja i slično je izuzetan. Može se primeniti i kod problema sa zglobovima i reumom, išijasa i artritisa. Dejstvo mu se može povećati ako se povređeno mesto prethodno tretira Activatorom ili Aloe Firstom. 

Heat Losion (crvena krema) se koristi protiv gljivica na nogama. Nanosi se masažom na određena mesta ili na celo stopalo.

Postoje virusi koji se nastane u nosu, zatim prelaze u vrat i na kraju u pluća. Klasično lečenje traje godinu dana. Lečenje ćemo ubrzati ako crvenu kremu nanesemo na grudi i prekrijemo celofanom. Potrebno je piti mnogo vodezato što disanjem u snu dolazi do gubitka tečnosti.

Uputsvo za upotrebu: Naneti na kožu i masirati, po potrebi.

 


Uticaj / Delovanje:

Aloe Heat Lotion omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osećaj toplote, a izrađen je od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela.Aloe Heat Lotion je izuzetan losion za masažu, kao i sredstvo za lokalno smirivanje i relaksaciju. Obzirom na posebno svojstvo razvijanja toplčote, Aloe HEat Lotion ima izuzetno umirujuće dejstvo, posebno kod reumatoidnih bolova kao i kočenja mišića izazvanih promajom. Aloe Heat Lotion (topli losion) je emulizija uravnotežene pH- vrednosti. Sadrži određene materije koje stvaraju toplotu kao što su eukaliptusovo ulje (deluje opuštajuće i izvanredno je za masažu). 

Sportski lekari, maseri kao i treneri veoma cene ovaj proizvod zbog ublažavanja bolova toplotnog dejstva.

-Zagrevanje mišića

-Opuštanje mišića posle napora

-Kod sportskih povreda koje zahtevaju grejanje

-Idealan losion za masažu

-Pomaže kod migrenoznih glavobolja

-Smiruje upalu nerava, čime se smanjuju bolovi

-Odlična pomoć kod išijasa, reume, artritisa i svih neuralgija

-Uništava gljivice, pogotovo bitno zbog stopala

 

 

Posebne Napomene:

Ne sme doći u dodir sa očima. U slučaju kontakta sa očima, oči ispirati vodom nekoliko minuta.

 

 

Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Aloe Heat Lotion.pngAloe Heat Lotion MassageJedna on najboljih krema za jake upale mišićaProizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net