Aloe FIRST

Aloja Sprej za rane, opekotine, ubode, grlo, nos

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Ekskluzivna formula za prvu liniju zaštite kože, napravljena od stabilizovanog gela aloe vere, propolisa, alantoina i 11 pažljivo biranih biljaka. Ova kombinacija daje pH uravnotećen sprej lagan za nanošenje, sa upotrebom "od glave do pete".

 
first[1].png

 

Cena:

3,474.36 RSD

Pakovanje:

Boca 473 ml

Šifra proizvoda:

#040

Bodovna vrednost:

0.089

 Opis proizvoda:

Međunarodni naučni savet za ispitivanje Aloe Vere ( IASC) potvrđuje količinu i čistoću Aloe Vere u proizvodu.

Prirodni umirujući sprej, umiruje kožu ,hidrira, obezbeđuje pH balans, čisti i regeneriše kožu.

 


Sastav / Sadržaj:

Proizvod u sebi sadrži više od tri četvrtine filtriranog, stabilizovanog Aloe Vera gela i ekstrakte 11 pažljivo odabranih lekovitih biljaka, čija je lekovitost već dokazana u praksi.  Pored biljaka, u First-u se nalazi i pčelinji propolis sa svojim brojnim lekovitim svojstvima.

Svi ovi dodaci u optimalnoj formi dopunjuju i pojačavaju širok spektar dejstava prirodnog Aloe Vera gela.

Stabilizovan Aloe Vera Gel 78%, destilovana voda, alantoin, propilenglikol, tokoferol (prirodan E vitamin), polisorbat 20, imidazolidnikarbamid, metilparaben, natrijumcitrat, proplis, ekstrat nevena, kamilice, maslačka, eukaliptusa, gloginje, žalfije, đumbira, sandalovine, Thymus vulgaris i drugog lrkovitog bilja. Proizvod je namenjen za primenu na koži i sluzokoži.


Način upotrebe:

Nanosite na telo po potrebi, dok ne osetite hidrantno i umirujuće dejstvo. Aloe First, tečna emulzija, u prvom redu pomaže kod površinskih povreda. Ako se kombinuje sa ALoe Vera Gelly-em (zelena krema) kod otvorenih povreda, ili sa Aloe Vera Lotion (plava krema) kod otoka, i to tako dase najpre nanese Aloe First, postiže se maksimalan učinak ovih preparata.

Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usled prehlade, laringitisa. Takođe se koristi i kao losion za masažu uz upotrebu lufe ili neke druge rukavice za masažu, naročito dobro sktivira krvotok u donjim ekstremitetima.

Nega kose : sa masnom, farbanom, "blajhanom"  kosom čini čuda. Posle pranja, kosu naprskati Firstom, blago umasirati u kosu, a zatim, ukoliko je moguće, osušiti kosu na vazduhu. Ovaj postupak se može ponavljati svakodnevno i bez pranja kose.

Radi bolje kondicije sportisti ga koriste za ispiranje nosa , koristi se za opekotine od sunca, oderotine,kao prva pomoć kod kožnih problema, za regeneraciju oštećene kose, kao i kod upale srednjeg uha.

U SAD kao i zapadnoj Evropi je zabranjeno korišćenje antibiotika u lečenju upale srednjeg uha, jer je ustanovljeno da je kod njihove primene infekcija uha 2,5 puta češća. 

Dr Henderson je našao rešenje. Kod infekcije uha obično natekne eustahijeva tuba koja normalno odvodnjava uvo, a kad ona otekne uvo je blokirano. Sve je uzrokovano streptokokama u guši. Zato doktor praktikuje ušpricavanje FIRSTA najpre u gušu, a zatim u nos. Glavu je potrebno zabaciti unazad da bi FIRST dospeo u gušu, a zatim u srednje uvo. 

Kada ubrzo osetimo bockanje u guši, kružimo pokretima pomeramo glavu da bi first dospeo u sva zahvaćena mesta (kada osetimo peckanje u ušimo to je dobar znak da se first probio). Kod ove procedure, dolazi od čišćenja gornjih disajnih puteva zato što FIRST prodire u bronhije i izaziva kašalj koji opušta i oslobađa bronhitide.

U svojoj praksi Dr. Henderson takođe leči slučajeve plesni, odomaćene u nosu, koja kasnije može da prodre do kostiju i mozga, kao i komplikacije kod transplatacije kože.

Kod jedne žene kojoj je transplantiran komad kože sa zadnjeg dela na nogu , dugo vremena nije došla do zarastanja.

Dr Henderson je ranu obavio gazom, gazu ostavio na rani i svakog sata tretirao FIRST-om. Ubrzo je došlo do zarastanja, a zatim do ozdravljenja, takoreći bez ožiljaka. 

 


Uticaj / Delovanje:


Zahvaljujući svom sastavu služi kao prva pomoć kod brojnih povreda, kao što su posekotine, negnječenja, oderotine, opekotine, zapaljenja i alergije, te je neophodan u svakoj kućnoj apoteci. Ovaj preparat imajte i u kuhinji i u kupatilu, a nemojte ga zaboraviti kada krenete na godišnji odmor.

PRIMENA : 

-opekotine                        -sinusi                                   -ublažavanje bolova

-posekotine                      -paradentoza                          -grčevi mišića

-oderotine                        -alergije                                 -stomatitis

-uganuća                          -za zaustavljanje krvarenja     -vitiligo

-zapaljenja usne duplje      -bolovi u mišićima                  -genitalni svrab

-koprivnjača                      -sportske povrede

 


Posebne Napomene:

Za sve povrede ili opekotine nakoži upotrebite Aloe First. Krajnji efekat je brzo zaceljivanje uz minimum bola. Imajte ga pri ruci u kuhinji, kupatilu, na radnom mestu, godišnjem odmoru, ...


Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...001.png002.pngFirst Hand Activator Lotion.jpg

003.jpg004.jpg

Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode

Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net