Aloe ACTIVATOR

 

 

 
 
 

Ukratko o proizvodu

Aloe Activator sadrži 99% stabilizovanog aloe vera gela i alantoin, organski agens za regeneraciju ćelija. Sadrži enzime, amino kiseline i polisaharide, što ga čini vrhunskim agensom za hidrataciju. Toliko je nežan da se, može koristiti za predeo oko očiju.

aktivator-kapi.png

 


Cena:

1,941.31 RSD

 
Pakovanje:

118ml


Šifra proizvoda:

#343


Bodovna vrednost:

0.055

 

Opis proizvoda:

Međunarodni Naučni Savet Aloe (IASC) potvrdđuje da proizvod sadrži čistu Aloe Veru.

Dr. Danhoff smatra filtrirani Aloe gel (activator) tečnim naočarima - zaštita od utra violetnih zračenja.

Dr. Jerry Lowrence "New England Journal of Medecine" : Svež , providni gel iz lišća Aloe Vere vrši sterilizaciju i smiruje oko, već nakoliko sekundi smanjuje simptome bolesti oka i vrlo brzo dovodi do izlečenja.

Dr. Neville Baron, oftamolog, nazvao je kapi od Aloe Čudotvornim kapima.

Dr. Filatov je koristio kapi od aloje sa velikim uspehom kod teških bolesti oka. Pored toga, po njegovom iskustvu, stimuliše i psihičke funkcije , kao i imunitet. Dioscordies opisao u knjizi "De Materia Medica" izvanredne efekte aloje u lečenje bolesti oka.

 


Sastav / Sadržaj:

Aloe Aktivator sadrži stabilzovan Aloe Vera Gel i alantoin, organski agens za rast i obnavljanje ćelija. Aloe Aktivator je divan ovlaživač kože koji sadrzi enzime, amiono kiseline i polisaharide. On je odličan u kombinaciji sa puderom za masku (Facial Contour Mask Powder) tako da vlaži čisti i kondicionira kožu. 


Način upotrebe:

 

Samostalno ovaj proizvod sekoristi za ispiranje očiju, kao kapi za uvo, kod upale nosnih šupljina, veoma dobro deluje na atmu, bolove u ždrelu, na ćelavost, sedu kosu, perut, akne, perutanje kože, za zatezanje kože i kod raznih infekcija.

 Koristi se 1-4 puta dnevno. Može se naizmenično kombinovati sa zelenom ili plavom kremom, a može se koristiti i kao oblog.

Activator se koristi i za negu lica. Nanošenjem na potpuno čistu kožu lica ( dobro i temeljno očišćenu), reguliše rad lojnih žlezda, pa tako od masne do suve kože pravi normalnu. Takođe aktivira i podstače regeneraciju ćelija kože lica.

Upotrebljava se i u otorinolaringologiji, kod upalnih alergijskih promena u uhu, seboreičnih promena u ušnom kanalu, kao i za regeneraciju ušne sluzokože. Reguliše lučenje lojnih žlezda.


Uticaj / Delovanje:


Aloe Aktivator osvežava, čisti i regeneriše oko, deluje antiinflamatorno i baktericidno.Pročišćava suzne kanale, hrani očni mišić, i očno sočivo. Korišćenje Activator-a kod mnogih teških poremećaja oka, dalo je zaista neverovatne rezultate sa jako visokim procentom izlečenja:

-Retinitis pigmentosa,                                          -Coniuctivitis

-Atrophia nervi optici (trajno regeneriše)                -Chroiditis

-Katarakta (siva mrena)                                         -Herpes corneae

-Glaucoma (sindrom povećanog očnog pritiska)       -Myopia (kratkovidost)

-Trachpma (zarazni keratokonjuktivitis)                  -Strabizam )razrokost

-Blephatritis (zapaljenje rubova očnih kapaka)

Maskom se uklanjaju izumrele ćelije kože dopuštajući novim ćelijama da daju svež, pun života i sjajan izgled kože.


Posebne Napomene:

Kapi se mogu koristiti tek mesec dana nakon operacije , ukoliko sočiva nisu ugrađena. Pre opotrebe Aktivator-a , sočiva morate skinuti. Kod ugrađene timpanoplastike - kapi se ne mogu koristiti.

Preporučena doza:

...


Galerija Slika

...Proizvod možete naručiti isključivo od ovlašćenog distributera kompanije FLP.  Pozovite nas i poručite proizvod: 063/88-41-499

Sve proizvode Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Rebublike Srbije - Brzom poštom.

Naveden proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili sprečavanje određenih bolesti i njihovih podvrsta.


VAŽNA INFORMACIJA ZA VAS!

Nas glavni cilj nije da Vam prodamo proizvod da bismo zaradili, već da budete zadovoljni rezultatima.

Da li znate da koristeći naše proizvode i šireći informacije o njima možete zaraditi, rešiti Vaše finansijske probleme i ostvariti sve ono o čemu sanjate?

- Za informacije oko kupovine proizvoda i pravilno korišćenje
- Za pristupanje kompaniji sa statusom poslovnog partnera i dobijanja popusta na sve proizvode
online-shop-aloja-vera.png
Kontaktirajte nas:

+381(63)88-41-499
info@alojavera.net